Bez popusta za srpsku braću (21.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.01.2015.
12:23
Izvor: Sportske.net

Sezona u kojoj se KK Partizan bori sa mnogostrukim problemima biće nastavljena duelom sa Igokeom. Srpski klub sa one strane Drine ne bi trebalo da bude krupan zalogaj za izabranike Duška Vujoševića koji večeras žele da vežu 6. pobedu u nizu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Takmičenje u regionalnom košarkaškom šampionatu nastavlja se za vikend mečevima 19. kola. Derbi susret igra se u ponedeljak u "Morači" a dva srpska kluba nastupiće večeras.

Metalac nastavlja seriju mečeva na domaćem terenu duelom sa Olimpijom, dok će Partizan od 21 čas ugostiti aleksandrovačku Igokeu.

Šampion Srbije ušao je u seriju dobrih rezultata vezavši 5 pobeda od početka drugog dela sezone. Duel sa Igokeom biće prilika da se upiše i šesti uzastopni trijumf ali trener Partizana poziva na oprez.

"Imaju određenih kvaliteta, a dovoljno smo dugo u Partizanu da smo naučili da u domaćem prvenstvu i regionalnom takmičenju nijedna ekipa ne dolazi ovde, a da nije maksimalno motivisana i željna da se predstavi u najboljem izdanju" kazao je Vujošević u najavi večerašnje utakmice.

Naredni Partizanov rival ima svega pet pobeda na 18 odigranih utakmica ali je među tih pet trijumfa ubrojan i onaj iz duela sa Partizanom u prvom delu sezone.

"Igokea nas zadužila pobedom u Laktašima, i to u trenutku kad nam je pobeda bila jako značajna, a poraz je samim tim bio i bolniji" poručuje Vujošević.

Strateg Partizana večeras bi trebalo da ima sve igrače na raspolaganju iako je nekolicina njih "rovita" i izlazi iz neugodnih povreda.

Utakmica Partizan NIS - Igokea na programu je od 21 čas, dok meč Metalac - Olimpija počinje dva sata ranije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Minus mi ustase daju
Saturday, 24.01.2015
13:27

Jos jedna u nizu napisanih neistina (ne kazem da je vasa) je da ove sezone imamo vise poraza nego pobeda. ABA liga: 11-7, EK: 3-7. Koliko se ja razumem u biologiju, zbir toga je 14-14. Vreme je da predjemo u vodjstvo, necemo ovaj put o sudjenju u Evrokupu:-D