Bez Jokića na EP? Ali, zato Bobi čeka k'o zapeta puška! A šta će biti sa Zvezdinim timom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2017.
14:22
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Menadžer Miško Ražnatović privukao je danas ogromnu pažnju svojim gostovanjem na TV Pink, gde je govorio o temama koje najviše interesuju ljubitelje košarke u ovom trenutku.

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Preneli smo jutros, ono čime nas je Miško sve zabrinuo, jeste neizvesnost oko nastupa Nikole Jokića na Evropskom prvenstvu ovog leta.

Ražnatović je, gostujući u emisiji ''Dobro jutro - Sarapa i Snežana'', potvrdio da će sve biti poznato posle razgovora koji Jokić treba uskoro da obavi sa čelnicima Denvera.

Ali, kada je Boban Marjanović u pitanju, tu je situacija znatno drugačija od Jokićeve, ali i od one u kojoj se gorostasni centar nalazio pre godinu dana, kada je morao da otkaže nastup na kvalifikacionom turniru za Olimpijskle igre, samom tim i za nastup u Riju.

Marjanović ove sezone nije imao veliku minutažu u Detroit Pistonsima, ali je svoje minute koristio na najbolji način, što je posebno potvrdio u finišu sezone.

''Bobi je bio žrtva neke NBA politike. Oni na početku sezone odrede kako će ko da igra i koju minutažu da ima, a on je bio previđen da igra sledeće sezone. Na svakom treningu je 'demolirao' protivnike, i bilo je očigledno da je bolji, ali trener se držao dogovora.

Kad su ispali iz plej-ofa, on je odigrao fenomenalno poslednjih pet utakmica, a trener je priznao da se ogrešio o njega.

On sada nema onih problema od prošle godine, ima trogodišnji ugovor, on jedva čeka da se priključi reprezentaciji Srbije i igra na Evropskom prvenstvu, naravno ako ga selektor Đorđević pozove. Klub je saglasan sa tim'',
potvrdio je Ražnatović.



On se još jednom osvrnuo i na nedavne informacije da će neki od prvotimaca Crvene zvezde mts, poput Gudurića i Lazića od naredne sezone igrati u Španiji.

''U ovom trenutku, teško je reći. Te informacije koje su se pojavile na dan odigravanja  finalne utakmice su, verujem, bile zlonamerne. Evropski market je takav da u aprilu možda pet procenata igrača zna gde će igrati sledeće sezone. Suviše je rano, čeka se završetak sezone, pa onda odabir trenera.

Prema tome, informacije da će Gudurić u Real, a Lazić u Barselonu nisu tačne, odnosno u ovom trenutku niko o tome nije razgovarao, ali nema dileme da su igrači Zvezde posle ove serzuone izuzetno traženi. Ne samo njih dvojica, nego i ostali, a šta će se desiti, znaćemo za dva, dva i po meseca'',
izjavio je Ražnatović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Tuesday, 18.04.2017
14:08

bobi nam ne treba,zatvorio nam je vrata i dobro nam ide i bez njega..sta sada posto ne igra tamo hoce da im se dokazuje preko srbije??ne hvala...jokic ako odustane jeste to hendikep ali njemu savest nece biti cista i zna da nikada nece biti ni blizu divca,paspalja,saleta djordjevica,danilovica,rebrace,bodiroge jer su to ljudine i legende koje su uvek igrale za svoju zemlju cak i povredjeni..

avatar
ManFrom Nowhere
Monday, 17.04.2017
21:23

Generalno nije strasno ako Jokic ne igra pod uslovom da se ostali odazovu. Teo je ionako prva violina medjutim i on stari. Bolje je da Jokara ovog leta trenira da postane NBA superstar a na narednom okupljanju reprezentacije postane prva violina. Ovog leta ce to biti zasigurno Teo,Bogdan, Bjelica i nadam se Bobi. Naravno Radujozila i Simon su iznad svih al oni se ne racunaju.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 17.04.2017
17:35

Dok neki igraci se ne pozivaju zbog sujete, drugi sami otkazuju, treci zbog povreda nece moci...ovo ce biti veca tuga od Zvezdinog raspadanja tima zbog povreda i ne ostvarivanja cetvrtfinala EL zbog toga....Bilo kako bilo, svi znaju da smo medju 2-3 najbolje reprezentacije u Evropi, i veliki kandidati za zlato, i to se nece promeniti cak i grupu da ne prodjemo, ako nas kadrovske situacije poremete i druge okolnosti protiv kojih se ne moze....

avatar
M_85
Monday, 17.04.2017
17:20

Auh, sve vi znate vidim. Samo cekam da svaki od vas dole u komentarima otvori po jedan web sajt o sportskim novostima.

avatar
Realan tip
Monday, 17.04.2017
16:44

Sve ovaj Raznatovic to kuva, ne podnosim ga.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 17.04.2017
15:35

Za Lazića su zainteresovani Gummersbach i Kiel gde bi mogao da odigra u odbrani mada je i sam naglasio da ne bi imao problem da celu karijeru ostane u istom klubu.

avatar
LoleRava
Monday, 17.04.2017
16:02

Mnogo si osetljiv,polako samo!

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 17.04.2017
15:12

Kakve ruke je apravio Bobi... Pa posle kazu nije napredovao, samim tim sto trenira tamo sa najboljim trenerima on napreduje.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 17.04.2017
17:14

Pogledas telo Raduljice pre nego sto je otisao u NBA i godinu posle, sezonu gde je proveo u Milvoki i sve ce ti biti jasno sta znaci godina jedna u NBA, a kamoli dve.

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 17.04.2017
20:09

Da naravno ali ne mozes to da dokazes ovim nasim strucnjacima.

avatar
Monday, 17.04.2017
15:10

Da prevedemo ovo. Potrudicu se da Jokic ne igra, da bi Sale morao da pozove Bobana Marijanovica, i da bi ovaj igrao. TIme cu isputniti svoja obecanja od prosle godine i terati da mi se svi sagnu. Ovo sa Jokicen niej toliko vezano za Denver, vec za ovog.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 17.04.2017
15:07

Sto se tice Marjanovica, prvo treba pitati glavne igrace koji su tu bili predhodnih godina, a koji se odazovu selektoru (Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Raduljica,...), sta misle u Marjanovicu i kako bi igraci reagovali na njegovo pojavljivanje u reprezentaciji, jer nam ne treba opet 2005, godina i cuveno EP.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 18.04.2017
15:44

Pa samo fali jos da igraci sastavljaju reprezentaciju... Ajde onda i Mitrovica da pozovemo posto cujem da je mnogo dobar decko a i kapiten je i Guduricu i Dangubicu, Simketu, Lazicu itd.

avatar
Bafana
Monday, 17.04.2017
15:05

U prevodu Jokic sigurno ne igra a Boban moze da igra ali je pitanje da li ce ga Šale zvati .

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 17.04.2017
14:47

Mišković je to...dve vesti u jednome danu. Jokic možda neće igrati na EP, ali tu je Boban koji je igrom slučaja takođe moj štićenik.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 17.04.2017
15:38

Ražnatović je.