Bertans video moćan Partizan, crno-beli spremni za Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.04.2015.
19:35
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana upisali i drugu pobedu u Superligi Srbije. Večeras su u derbiju drugog kola ubedljivo savladali Mega Leks u praznom ''Pioniru''. Crno-bele sada očekuje pauza i pripreme za ključne utakmice u sezoni - protiv Crvene zvezde Telekom u polu

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iako oslabljeni neigranjem povređenog plejmejkera Džoša Akojona, košarkaši Partizana su znatno lakše nego što se očekivalo savladali ekipu Mega Leksa rezultatom 82-68 i tako napravili sjajnu uvertiru za polufinalne dvoboje sa Zvezdom u ABA ligi.

Počelo je vođstvom Partizana od 5-0, Mega je ubrzo uhvatila rezultatski priključak, ali crno-beli nisu dozvoljavali gostima da preuzmu vođstvo.

Vujoševićev tim je odlično igrao u napadu, kvartet Milosavljević, Pavlović, Mačvan i posebno raspoloženi Tepić su bili na svom nivou, a kada je tako, protivnik ima male šanse za uspeh u Pioniru.

Na poluvreme se otišlo vođstvom Partizana od devet poena razlike (45-36), ali su u trećoj deonici sve dileme rešene. Domaći su igrali sve bolje, uvećavali razliku, koja je posle 30 minuta igre iznosila ''plus 19'' - 67:48.

Do kraja je crno-belima ostalo da rutinski privedu posao kraju, a Mega je u poslednjih deset minuta uspela da poraz učini blažim - 82:68 na kraju.

Milan Mačvan je sa 17 poena i devet skokova bio najefikasniji u Partizanu, pratio ga je Pavlović sa 14, Tepić sa 13 i Milosavljević sa 12 poena.

Kod gostiju, istakli su se Miljenović sa 15, Krstić sa 13 i Kešelj sa 12 poena.

Podsetimo, košarkaši Partizana su pred početak meča pružili podršku svom bivšem saigraču Davisu Bertansu, koji je ponovo povredio ligamente kolena, a koji im se javno zahvalio, otkrivši zatim da i sam navija za crno-bele danas protiv Mege.


I tako mi gledamo utakmicu sa crno-belim @rockyjr42 i on je isto #grobar

A photo posted by Davis Bertans (@dbertans_42) on Apr 4, 2015 at 9:22am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke