Bertans veruje u svoj Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.12.2014.
12:44
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dolazak Laboral Kuće u Beograd i meč sa Crvenom zvezdom, bio je i prilika da letonski reprezentativac Davis Bertans prokomentariše i ''aktuelni trenutak'' svog bivšeg kluba, Partizana.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

I dok Davisa Bertansa i ove sezone gledamo u Evroligi, Partizan je svoje ovosezonsko učešće u Evropi, i to u Evrokupu, završio već posle prve faze takmičenja.

Odlični Letonac je posle sinoćnjeg poraza njegove Laboral Kuće od Crvene zvezde Telekom otkrio da i dalje pomno prati dešavanja u svom doskorašnjem klubu, od koga se oprostio osvajanjem nove titule prvaka Srbije, ali na ne baš željeni način.

''Žao mi je zbog načina na koji sam otišao, ali jednostavno nije moglo drugačije'', uverava Bertans.

Partizanu je loše krenulo u tekućoj sezoni, ali sada crno-beli sve karte bacaju na ABA ligu, plasman u plej-of, a onda i povratak u Evroligu. Bertans veruje da Vujoševićev tim to može.

''Imaju dobar sastav. Pavlović i Mačvan su se vratili, Milosavljević se oporavio i biće sve bolji... A što se tiče Zvezde, oni imaju mnogo bolju ekipu nego prošle godine, ali sada igraju zajedno, kao tim, i to je ključ njihovog uspeha'', zaključio je Bertans.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke