Bertans okrenuo novi list: ''Novi tim, nova sezona, novi broj...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.08.2014.
15:49
Izvor: Sportske.net

Davis Bertans je i zvanično predstavljen kao novi košarkaš španske Baskonije, gde je stigao posle još jedne osvojene titule sa Partizanom. Rečima iz naslova, na Tviteru je opisao ovaj događaj. Hoće li mu se pridružiti i Milisavljević?

baskonia.com
baskonia.com

Povezane vesti

Doskorašnji ljubimac navijača Partizana, koji se sa crno-belima nije rastao baš na najlepši način (setimo se Vujoševićevih reči: ''Neko je zahvalan, neko nije, neko je Lovernj, a neko Bertans''), zvanično je promovisan u ekipi Baskonije, u kojoj će nositi i novi broj na dresu - 42, umesto 44, što mu je bio zaštitni znak u Partizanu.

Na konferenciji za novinare, Davis Bertans je naglasio da mu je veliko zadovoljstvo što karijeru nastavlja u ovom klubu i da mu je to korak napred u karijeri.

''Na putu do sale za konferencije, imao sam prilike da vidim i slike asova ovog kluba, poput Splitera, Teletovića, Priđonija i voleo bih da se i moja slika jednog dana nađe pored njihovih'', istakao je letonski košarkaš.

Kad je u pitanju buduća saradnja sa trenerom Markom Krespijem, Bertans veruje da neće biti nikakvih problema.

''Dopada mi se i tim, kao i ideje koje nam je predočio naš trener. Jasno je da se moramo maksimalno boriti, davati svoj maksimum na terenu, kao i da budemo pravi kolektiv. Mislim da ćemo se svi lako uklopiti'', zaključio je Bertans.

A najnovija informacija je i da bi Bertansu u Baskoniji mogao da se pridruži i novopečeni reprezentativac Srbije, košarkaš Spartaka Miloš Milisavljević, koji je stigao na probu u ovu ekipu.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke