Bertans: "Marjanović previsok, Vilijams prebrz..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.12.2014.
21:38
Izvor: Sportske.net

Letonski reprezentativac Davis Bertans čestitao je Crvenoj zvezdi Telekom na večerašnjem trijumfu uz konstataciju da njegova ekipa nema razloga da žali jer je uspela da se plasira u TOP 16 fazu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Laboral Kuće doživeli su četvrti vezani poraz u duelima sa Crvenom zvezdom Telekom ali su večeras i pored rezultatskog neuspeha mogli da budu zadovoljni usled plasmana u TOP 16 fazu.

Najefikasniji pojedinac u redovima španskog tima bio je Davis Bertans, bivši košarkaš Partizana koji je večeras postigao 16 poena za Laboral Kuću.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Odigrali smo mnogo bolje nego u Vitoriji ali Marjanović je previsok, Vilijams prebrz što je domaćinu donelo zaslužen trijumf" rekao je Bertans.

Crveno-beli su slavili rezultatom 90:82 usled čega su zadržali drugu poziciju u grupi "D" dok je Laboral Kuća sa skorom 5-5 sa treće pozicije otišla u TOP 16 fazu.

"Možemo da budemo zadovoljni zbog plasmana u TOP 16" konstatovao je Bertans.

Laboral Kuća takmičenje nastavlja u grupi "F" u kojoj se još nalaze CSKA, Anadolu Efes, Armani Milano, Fenerbahče Ulker, Nižnji Novgorod, Olimpijakos i Alba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Friday, 19.12.2014
23:43

Ertelov stil igre neodoljivo podseća na Teodosićev, samo nema "ono nešto".