Bertans: "Brojim sate do duela sa Zvezdom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.11.2014.
11:40
Izvor: Sportske.net

Letonski internacionalac Davis Bertans priznaje da sa nesterpljenjem iščekuje duel sa Crvenom zvezdom Telekom jer ima osećaj kao da ponovo nosi crno-beli dres.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Peto takmičarsko kolo u okviru grupne faze Evrolige donosi duel Laboral Kuće i Crvene zvezde Telekom, dve ekipe koje su se u prethodnoj sezoni već sastajale u istoj fazu takmičenja.

Ovoga puta velika razlika leži u činjenici da su obe ekipe značajno promenile igrački kadar pa je tako jedan od novih članova kluba iz Vitorije postao Davis Bertans, doskorašnji član KK Partizan NIS.

Dobro je poznato da Letonac ima bogato iskustvo igranja protiv Crvene zvezde Telekom a može se reći da je jedan od onih "omraženijih likova" među navijačima srpskog vicešampiona, imajući u vidu da je više puta svojim partijama uspevao da ih rastuži.

Kada se tome doda podatak da je i Saša Vujačić veliki ljubitelj crno-belih boja, jasno je da Laboral Kuća u svojim redovima ima dvojicu košarkaša koji će protiv Zvezde imati motiv više da se dokažu.

"Nas dvojicu u četvrtak očekuje posebna utakmica. Verovatno će me prožimati isti osećaj na parketu kao kada sam u crno-belom dresu igrao protiv Crvene zvezde Telekom. Jer, kao što kažu, kada ste jednom bili deo nekog kluba, zauvek ostajete deo kluba. Brojim časove do sutrašnjeg duela" kaže Bertans.

Na osnovu ove Beransove izjave jasno je da će Letonac imati dodatni motiv na sutrašnjoj utakmici koja može da igra jako bitnu ulogu u daljoj borbi za plasman u TOP 16.

Jasno, Bertansa će baš kao i Vladimira Lučića u revanš susretu dočekati "Delije" spremne da uzvrate udarac na svoj način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MVP
Wednesday, 12.11.2014
15:43

Da, da, toliko volis partizanku da cim su upali u krizu zapalio si, cuvani "casovi ljubavi" inace, sutra Djenka, Kalina, Vilijams, Bobi, Mitrovic i ostali, pale kucicu!

avatar
Wednesday, 12.11.2014
18:37

Lepo je to sto navijate za tudji klub dok je vas zamrznut!

avatar
Wednesday, 26.11.2014
15:06

Vi bar imate iskustva u tome...vi ste ovih godina navijali za Real,Efes,CSKA....

avatar
MVP
Wednesday, 12.11.2014
20:51

Grb na dresu je GRB, CRVENE ZVEZDE, dakle mozes samo da ponavljas ko onaj demagog trener KK partizan i da nastavis da gledas "intituciju" u kupu Marinka Rokvica, pozzZ!

avatar
slavoljublilic
Wednesday, 12.11.2014
20:17

A za čiji to mi klub navijamo? Čije to Zvezda klub, Zveda je moj klub, srpski klub. A taj Laboral za koji navijaš dok ne prodje utakmica sa Zvezdom nije iz Srbije da te podsetim.