Berić: "Vujošević je Partizanovo najjače oružje"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
15:00
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni košarkaški as Miroslav Berić veruje da su znanje i iskustvo Duška Vujoševića najveći adut Partizana u nastavku polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Telekom nastavljaju borbu za mesto u finalu ABA lige a udjedno i za plasman u Evroligu.

Treća utakmica polufinalne serije plej-ofa regionalnog takmičenja na programu je u subotu uveče od 21 čas, a jedina razlika u odnosu na prva dva susreta leži u tome što će Partizan biti domaćin.

Uprkos činjenici da će publika igrati veoma važnu ulogu u naredne dve utakmice, bivši košarkaš Partizana Miroslav Berić veruje da jedan drugi faktor ima primat u odnosu na podršku sa tribina.

"Ja sam i pre polufinalne serije rekao da Duletovo iskustvo, znanje i harizma puno znače, jer je on najjače oružje Partizana" rekao je Berić a prenosi "Sport".

Kako kaže proslavljeni košarkaški as, izuzetno važan momenat za ishod polufinalne plej-of serije dogodio se na drugoj utakmici kada se Partizan vratio u život.

"Ostvarilo se ono što sam rekao da se jednim brejkom Partizan vraća u život, kao što sam mislio da ne bismo imali šanse da je bilo 2:0 za Zvezdu" dodao je Berić.

Trenutni rezultat u polufinalnoj seriji je 1:1 a treća i četvrta utakmica igraju se u subotu i nedelju od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke