Berić: "Tu smo da pomognemo Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.09.2015.
17:14
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Novi potpredsednik KK Partizan NIS Miroslav Berić izjavio je da će mu biti čast da tokom opravdanog odsustva Nikole Pekovića obavlja funkciju prvog čoveka našeg najtrofejnijeg kluba.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u utorak je dobio novo klupsko rukovodstvo nakon što su na Skupštini izabrani novi predsednik i potpredsednik.

Kako je bilo najavljivano prethodnih dana za predsednika je imenovan Nikola Peković, dok će ulogu potpredsednika obavljati proslavljeni košarkaš Partizana Miroslav Berić.

"Velika mi je čast što sam postao potpredsednik kluba i zahvaljujem se Nikoli koji mi je ponudio to mesto. Biću mu desna ruka kako bih obavio dužnost u njegovom opravdanom odustvu" rekao je Berić za sajt KK Partizan.

Miroslav Berić obavljaće ulogu vršioca dužnosti predsednika KK Partizan u odsustvu Nikole Pekovića koji se još uvek aktivno bavi košarkom i veći deo godine provodiće u Americi.

"Tu smo da pomognemo Partizanu. Nadam se da se pojavila ta svetlost za izlaz iz krize. Neće biti ni malo lako, ali tu smo" dodao je Berić.

Dobro je poznato da se Partizan nalazi u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji pa Miroslav Berić ne krije da će samo uz predan rad svakog pojedinca crno-bela porodica uspeti da prebrodi krizu u košarkaškom klubu.

"Ovo je pozitivna priča, sportska priča. Biće nam i potrebna pomoć svih, ali pun sam optimizma da možemo da izađemo iz ove krize. Naravno, trebaće vremena za to ali uz svesrdnu pomoć svih struktura u klubu, sponzora, navijača nadam se da ćemo uspeti" zaključio je Berić.

Nakon izbora predsednika i potpredsednika kluba biće formiran Upravni odbor posle čega će biti jasno da li Duško Vujošević ostaje u klubu ili će njegovo mesto preuzeti Petar Božić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
17:19

Ili ce obojica raditi kao treneri, DV ce biti prof. dr Dulitl- mentor, a Boza docent za nastavu:-D NAPRED I ZIVEO PARTIZAN I ZIVELA MAJKA SRBIJA!

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 08.09.2015
18:12

Zar ti zaista mislis da je DV sposoban da radi u pozadini iza Pere Bozica? Ti zaista mislis da on moze mirno da sedi na klupi dok Bozic vodi utakmicu?! Au sinko u kakvoj si ti zabludi... Pa oni ga nisu oterali samo zato jer bi u suprotnom tuzio klub. Njemu se mnogo duguje, mnogo...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
20:07

Naravno da ne mislim. Sta time hoces da kazes? Nije vise prvi trener ili jeste? Bozic je trener, ali Vujosevic nije oteran, a sam sigurno nece otici. Sta ce onda da se desi, razjasni tu dilemu:-)

avatar
Volim Partizan
Tuesday, 08.09.2015
19:24

Ponavlljam ti kao do sada.U ime naroda nenojte samo vi o kosarci.A drugo samo ti ne pametuj.Ugasiceno se jelda?to su bile tvoje reci