Beograđani, podržite reprezentaciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.05.2015.
15:48
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković pozvala je navijače da u petak podrže njene izabranice u duelu sa Kinom koji je zakazan u sklopu priprema za predstojeći Eurobasket.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Ženska košarkaška reprezentacija započela je završnu fazu priprema za Evropsko prvenstvo koje se od 11. do 28. juna održava u Mađarskoj i Rumuniji.

Već za vikend beogradska publika će imati priliku da podrži izabranice Marine Maljković pošto su za petak i nedelju zakazani kontrolni mečevi sa selekcijom Kine.

"Utakmice protiv reprezentacije Kine nam dolaze u pravo vreme. Ne postoji u ovom trenutku bolji protivnik protiv koga možemo da proverimo koliko smo napredovale i na čemu još moramo da radimo" kazala je Marina Maljković.

Reprezentaciju Kine odlikuje sjajna centarska linija koju će Marina Maljković pokušati da neutrališe svojim taktičkim varijantama ali je i podrška publike jako bitna u duelu sa petom reprezentacijom sveta.

"Od početka priprema igrale smo na Zlatiboru, pa u Vršcu i sada dolazimo do Beograda. Mislim da će ovo biti dve vredne utakmice za gledanje. Pozivam publiku da dođe u 'Šumice' i u petak i u nedelju, jer bi nam podrška sa tribina mnogo značila" dodala je Maljkovićeva.

Prvi duel Srbije i Kine na programu je u petak u 20 časova, a drugi se igra u nedelju u isto vreme uz direktan prenos na RTS-u. Ulaz u dvoranu "Šumice" je slobodan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke