Beograd pod opsadom - Za navijače i policiju derbi je već počeo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.06.2016.
18:31
Izvor: Sportske.net

Četvrta utakmice finalne serije plej-ofa domaće Superlige između Partizana i Crvene zvezde Telekom počeće u 21 čas, ali se na ulicama srpske prestonice već može osetiti stadionska atmosfera.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Crvenu zvezdu Telekom u četvrtom meču finalne serije plej-ofa domaće Superlige, a crno-beli će zbog prednosti domaćeg terena imati veću podršku navijača.

Dvorana "Aleksandar Nikolić" večeras će biti ispunjena pristalicama kluba iz Humske, a dogovor je da navijači Crvene zvezde Telekom dobiju 400 ulaznica, premda je na drugoj utakmici bilo gotovo 1.000 "Delija".

Srpska prestonica se već nalazi pod "opsadom" jakih policijskih snaga koje autobusima pristižu u centar Beograda, a MUP je na ulice izveo i konjicu.

Na ulicama glavnog grada Srbije navijači se okupljaju i formiraju grupe koje pesmom najavljuju ono što će uslediti za nešto više od dva časa.

Podsećamo da Crvena zvezda Telekom vodi u seriji sa 2:1 što znači da Partizan pokušava da izbori majstoricu, dok branilac trofeja ima drugu "meč loptu" za titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke