Belošević delegiran za Olimpijske igre

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.03.2016.
14:29
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski košarkaški sudija Ilija Belošević našao se na listi arbitara koji su delegirani za predstojeće Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Pet meseci pre početka Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru stigle su nominacije službenim licima koja će biti deo najvećeg sportskog događaja u godini.

Najbolji srpski košarkaški sudija Ilija Belošević našao se na listi arbitara koji su delegirani za učešće na Olimpijskim igrama.

Biće to treći put da jedan od najboljih arbitara na svetu učestvuje na Olimpijskim igrama, a Belošević se nada da ni ovoga puta neće suditi finale iz prostog razloga jer veruje da će srpske selekcije igrati za trofeje.

"Verujem da će naše selekcije stići do najvažnijeg meča olimpijskog turnira. I momci i devojke imaju ekipe za najviši domet" poručuje Belošević.

Najuspešniji FIBA sudija do sada je upisao sedam nastupa na Evropskim prvenstvima, osam na završnim turnirima Evrolige a iza Beloševića su i učešća na Svetskim prvenstvima pa poziv na Olimpijske igre nije nikakvo iznenađenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke