Bauerman: ''Navijači, pomozite! Dolazi nam Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.11.2014.
13:09
Izvor: Sportske.net

Trener ruskog Krasnog Oktobra iz Volgograda, Nemac Dirk Bauerman, video porukom je apelovao na navijače ovog kluba da u što većem broju podrže svoje ljubimce pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Partizana.

bcredoctober.com
bcredoctober.com

Povezane vesti

Meč u Volgogradu, koji je na programu u sredu, veoma je važan i za jednu i za drugu ekipu, kako bi uvećali šanse za plasman u sledeću fazu takmičenja.

Posle tri odigrana kola, Volgograd je pretposlednji sa jednom pobedom i dva poraza, dok je Partizan na dnu tabele, bez ijednog trijumfa.

A dan uoči duela sa crno-belima, nemački stručnjak na klupi Krasnog Oktobra Dirk Bauerman pozvao je navijače da njegovom timu daju ''vetar u leđa'' sa tribina protiv šampiona Srbije.

''Prošle nedelje nismo igrali dobro protiv Lijetuvos Ritasa, ali podrška koju su nam naši navijači priredili bila je neverovatna. U sredu nas očekluje veoma težak meč sa Partizanom i nadam se da će nas ljubitelji košarke u Volgogradu ponovo maksimalno podržati.

Mi imamo dobar tim, ali potrebno je strpljenje. Uz podršku navijača možemo da pobedimo Partizan, biće to sjajna noć za sve nas ako uspemo u tome. Hvala vam i nadam se da ćemo se videti u hali'',
poručio je Bauerman.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke