Basket 3 na 3 - Posle premijere u Nišu, sledi spektakl u Kragujevcu

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.06.2015.
19:32
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Ljubitelji basketa i ovoga leta imaju priliku da uživaju u Prvenstvu Srbije u basketu ''3 na 3'', a takmičenje je počelo proteklog vikenda u Nišu.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Kako smo i najavili prošle nedelje u razgovoru sa Nenadom Tanasijevićem, jednim od organizatora ovog događaja, prvenstvo je počelo 5. juna u Nišu, a detalje sa tog takmičenja možete da pogledate i u priloženom snimku.

Prvenstvo se ove godine organizuje u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, a održaće se u desetak gradova u Srbiji.

Sledeća stanica je Kragujevac, 13. juna na terenu u Velikom parku.

Kada su u pitanju rezultati iz Niša, u seniorskoj konkurenciji su se istakli ''Gladijatori'' iz Čačka, a ova ekipa je kao pobednik dobila slot za učešće u Kopenhagenu, dar KSS-a, pehar i medalje koje je darivao RKSIS.

Drugoplasirana ekipa ''Tanasijević i braća'' iz Beograda je dobila pehar i medalje RKSIS-a i novčanu nagradu u vrednosti od 20.000 dinara koju je takođe dao RKSIS.

Trećeplasirana ekipa ''Poliklinika Nikolić'' iz Kragujevca je dobila pehar i medalje RKSISa i opremu koju je darivao KSS.

U konkurenciji juniora trijumfovala je Budućnost iz Novog Sada, koja je dobila pehar i medalje od RKSIS-a, doček Nove godine na Ohridu za četiri osobe i opremu od KSS-a.

U kategoriji kadeta ekipa ''Šef i sinovi'' iz Niša osvojila je prvo mesto, a u Univerzitetskom prvenstvu najbolja je bila ekipa Medicinskog faklulteta Univerziteta u Nišu, dok je drugo mesto pripalo Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

U šutiranju trojki, dvojica finalista Miroslav Milojković i Dušan Projović, pred samo finale su se dogovorili da nagrada ode deci sa posebnim potrebama za Specijalnu olimpijadu.

Nagrada za najbolje zakucavanje na Prvenstvu je pripala Nemanji Gudžiću koji je dobio pehar i majicu od RKSIS-a. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke