Bartomeu u Partizanovom timu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.03.2016.
18:19
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek elitnog košarkaškog takmičenja Đordi Bertomeu sastao se tokom popodneva sa predstavnicima KK Partizan NIS koji su mu uručili crno-beli dres sa brojem deset.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu doputovao je u petak u Beograd gde će prisustvovati utakmice 10. kola elitnog takmičenja između Crvene zvezde Telekom i Panatinaikosa.

Dolazak predsednika Evrolige iskoristili su i predstavnici KK Partizan NIS kako bi se sastali sa Đordijem Bertomeuom.

Sastanak predstavnika najtrofejnijeg kluba u Srbiji i predsednika Evrolige obavljen je u hotelu "Kontinental" a tom prilikom je Đordiju Bertomeuu uručen crno-beli dres sa brojem deset.

Simbolično, crno-beli su vrbovali predsednika Evrolige i poručili mu da žele da igraju u istom timu, pa ostaje da vidimo hoće li ovaj sastanak doneti nešto konkretno klubu iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Friday, 11.03.2016
20:10

Na našu žalost, velika je vjerovatnoća da ni Zvezda a ni partizan neće dobiti pozivnicu za Evroligu. Jedina šansa je da se švabe i francuzi priklone Fiba . Mada su i tada šanse male. Mislim da će ostati šampion ABA + eventualno neka kompezacija da finalista ide u kvalifikacije. Nadam se da grešim ali....nemamo mi dovoljno love za ovog gosta :-(

avatar
Partibrejker
Friday, 11.03.2016
22:10

Nema kvalifikacija.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 11.03.2016
19:31

Treba mu nogu uručiti! Lopuža, oteo nam A licencu koju smo davno trebali da dobijemo po zasluzi ali nismo, zbog te ljige!

avatar
zvezdasrbija
Friday, 11.03.2016
23:26

Jeste da sam delija ali po cemu je Armani zasluzio A licencu pored Partizana,niti imaju istoriju ni nista