Barsa se ratosiljala centra, ali mu našla i zamenu

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.05.2017.
16:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Barselona obelodanio da raskida saradnju sa iskusnim košarkašem, koji je u klub stigao tokom sezone.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Turbulentna sezone je iza Barselone, čini se da bi Barcokasa moglo da spase samo osvajanje titule.

Ipak, to će za katalonski sastav biti jako teška misija, Real je evidentno bolji ove sezone, Baskonija je nedavno dovela najboljeg strelca turske lige, a ni Unikaha se ne šali, kako se i aktuelni osvajač Evrokupa pojačao pred doigravanje.

Čak će im i prva stepenica biti jako nezgodna, kako će u 1/4 finalnoj seriji igrati protiv Valensije.

U upravi Barselone su sada rešili i da se zahvale na saradnji jednom od košarkaša. Katalonski sastav od danas je slabiji za Vitora Faveranija, brazilskog centra koji je tokom sezone stigao iz Mursije.

"Barselona želi da izrazi zahvalnost brazilskom košarkašu za pokazan profesionalizam u prethodnih par meseci u kojima je nosio dres Barse i želimo mu sve najbolje na ličnom i profesionalnom planu", stoji u kratkom zvaničnom saopštenju katalonskog kluba.


Ipak, dobra vest za navijače Barse je da u upravi planiraju i da dovedu zamenu za Faveranija, a to bi mogao da bude centar Uniksa iz Kazanja Latavijus Vilijams.

Uniks je završio sezonu, ispali su u 1/4 finalu VTB lige, te ih naredne sezone nećemo gledati u Evroligi. Vilijams je imao solidnu godinu, u elitnom takmičenju beležio je 6,9 poena i 5,1 skokova po utakmici.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke