Barsa odustaje od Vestermana?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.03.2015.
15:59
Izvor: Sportske.net

Bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman ne nalazi se pod ugovorom sa Barselonom iako je po napuštanju Humske javnosti predočeno da će Francuz kao član Barselone biti prosleđen Limožu na kaljenje.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Francuski internacionalac Leo Vesterman napustio je Partizan prethodnog leta kada je kao "pojačanje" Barselone prosleđen Limožu na kaljenje.

Javnosti i medijima tada je predočeno da je Vesterman potpisao ugovor sa Barselonom ali je posle više meseci Francuz objasnio o čemu se zapravo radi.

"Nisam vezan ugovorom za Barselonu iako španski klub poseduje prava na mene u naredne dve godine. Ništa nije konačno i tek ćemo u budućnosti videti gde ću nastaviti karijeru. Za sada sam fokusiran na obaveze u Limožu" rekao je Vesterman za francuske medije.

Sa druge strane, španski "Sport", pozivajući se na pomenutu izjavu, ističe da bi lako moglo da se dogodi da Barselona odustane od korišćenja prava na Vestermana zbog činjenice da Francuz ne pokazuje napredak nakon povratka u takmičarski ritam.

Leo Vesterman je nastupajući za Partizan pokidao prednje ukrštene ligamente a u tekućoj sezoni beleži skromnih 6 poena i 5 asistencija po meču u francuskoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke