Barsa nije odustala od Jovića, OVO je dokaz!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
20:46
Izvor: Sportske.net

Plejmejker košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Stefan Jović i dalje se nalazi na meti Barselone što potvrđuje i jučerašnji potez katalonskog giganta.

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Priča o interesovanju Barselone za Stefana Jovića nije od juče pošto se praktično od jula meseca govori o tome kako Katalonci žele da vide srpskog reprezentativca u svojim redovima.

Kada su povrede desetkovale tim Jorgosa Barcokasa priča je ponovo aktuelizovana, premda je početkom novembra bilo reči o tome da Barselona želi Stefana Markovića, a ne njegovog imenjaka iz Crvene zvezde mt:s.

Katalonski klub u utorak je ozvaničio saradnju sa Aleksom Renfroom, ali Amerikanac nije dobio dugoročan ugovor i to zbog činjenice da se Stefan Jović još uvek nalazi u planovima Katalonaca!

To je poslednja informacija do koje su došli izvori bliski Barseloni koji ujedno tvrde da će klub sa severo-istoka Španije narednog leta pokušati da uradi ono što mu ove sezone nije pošlo za rukom.

Jasno je da će interesovanje ostati na snazi sve dok Stefan Jović nastavi da pruža dobre partije, a nema sumnje da bi i za Zvezdu bilo sjajno ukoliko bi posle svega jednog svog prvotimca poslala u Barselonu.

U dosadašnjem toku sezone Stefan Jović je u Evroligi beležio prosek od 7.3 poena i 5 asistencija, dok je u regionalnom šampionatu nešto bolji jer prosečno beleži 8.1 poen i 6.1 asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke