Barsa će ponovo biti moćna, naciljane tri mete

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.07.2017.
11:19
Izvor: Sportske.net

Ekipa Barselone je imala nešto slabiju sezonu iza sebe, a u sledeću želi da uđe daleko jača.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Barselona ništa ne želi da prepusti slučaju.

Ekipa koja je imala lošu sezonu želi da u narednoj bude ravnopravan rival za titulu u ACB ligi, a želi i da igra bitnu ulogu u Evroligi, za razliku od prošle sezone.

Imaju nekoliko meta, a tri su se izdvojile.

Bilo je reči o Šejnu LArkinu i Adamu Hangi, a sada žele da u svojim redovima vide i Adriena Moermana, košarkaša Darušafake.

Itekako je dostupan, Darušafaka neće igrati Evroligu, samim tim je i Moerman zainteresovan za odlazak u klub koji će igrati najjače evropsko takmičenje.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 08.07.2017
17:44

Sa njim mogu da se bore za opstanak!Gledao sam sve njihove utakmice (osim nekih u turskom ligaskom prvenstvu) i covek je teski balvan!Prvi deo sezone je odigrao solidno,dobre suteve imao za centra,ali u drugom delu sezone katastrofa,takodje NI JEDNU TROJKU nije pogodio.Zato je i dosao Zizic.nTurci kusavaju da se oslobode panjeva sloter,moerman i onaj sto se vratio iz filadelfije..a kostaju dosta..

avatar
bagra
Sunday, 09.07.2017
11:38

Moerman nije centar nikako, cetvorka, a moze nekada i trojku.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Saturday, 08.07.2017
12:10

Moerman je dobro odigrao prvi dio sezone u drugom je malo reci katastrofa bio

avatar
Bookmaker
Saturday, 08.07.2017
11:47

Bice mocna sa Moermanom? Ne sprdajte se. Covek nije bio starter ni u Darusafaki.

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 08.07.2017
15:45

Darusa je sve sve, samo ne "neki tamo tim" bila....ulozise ljudi oko tipa 26-27m u ekipu, strahovito skup jednosezonski projekat.... imali 2 snazne postave...Pored strasnog Kliburna i forsiranja niske petorke, i iskusnog, odlicnog Harangodija, nije Moerman ni mogao da bude prva opcija, sto ne umanjuje njegov kvalitet, koji je nesporan....Larkin i Hanga su tek opaki igraci, kotiraju se jako visoko na trzistu, jedni od onih igraca koji se placaju suvim zlatom ovog leta, i potvrda da Barsa ce uloziti izuzetno mnogo da formira mocan tim, a da li ce im uspeti, to ipak zavisi od konkurencije.... I prosle sezone je Barsa bila odlicna, ali brojne povrede su ih zadesile, zamene su dovodjenje brzopleto, a jos su razne bitke izgubili na trzistu, za one primarne opcije, jer nisu zeleli da se mnogo otvore, poput pomenutog turskog kluba recimo....