Barani potvrdili, Luković ide u Mornar

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.07.2017.
15:09
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaškog kluba Partizan NIS Uroš Luković karijeru bi trebalo da nastavi u Mornaru iz Bara. Njegov transfer je već gotova stvar.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vest koja se pojavila početkom nedelje pokazaće se tačnom pošto se centar Partizana Uroš Luković nalazi pred potpisom ugovora sa Mornarom iz Bara.

Portal "Mondo" preneo je saznanja koja je dobio od izvora u Baru, pa tako uopšte nema dileme da li će Uroš Luković zaigrati za Mornar.

Dogovor je navodno već postignut i preostaje samo da se ozvaniči pa da Luković definitivno stavi tačku na svoju epizodu u Partizanu.

Barani su se već pojačali sa trojicom novih igrača a pojedinci za koje se veruje da imaju kvalitet već su produžili ugovore sa klubom.

Crnogorski klub je prethodnu sezonu završio na osmom mesto u ABA ligi, a u crnogorskom šampionatu je ostao bez titule usled poraza u majstorici sa ekipom Budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Thursday, 06.07.2017
22:28
avatar
Salvatore
Thursday, 06.07.2017
15:31

I onda neki kazu kako Partizan uzima pare od drzave...

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 06.07.2017
20:14

A od koga je uzeo 1.5m srestava za kreiranje budzeta? (od cega je bilo 750k za plate igraca), pa i preko te sume se slilo, jer se sa odredjenim iznosom vrsi sanacija dugovanja....Od prodatih sezonskih nista, takodje od rasprodatih ulaznica, Arena i Pionira - nula, od prihoda putem evropskih pobeda prakticno nista, od prodaje igraca nulica, od tv prava velika nula, od grada za igranje elite naravno nista, ali zato tu su Nis, Mts, Aerodrom, Telekom itd...oni su sami se tu stvorili je l? #samokazem