Banvit ubedljiv pred duel sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.11.2014.
18:32
Izvor: Sportske.net

Naredni rival košarkaša Partizana u grupnoj fazi Evrokupa u nedelju je ostvario ubedljiv poraz u okviru 7. kola turskog košarkaškog šampionata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Drugoplasirana ekipa turskog košarkaškog šampionata upisala je u nedelju peti trijumf od početka sezone i tako nastavila poteru za vodećim Fenerbahčeom koji je takođe bio ubedljiv.

U okviru sedmog kola turske košarkaške lige, a tri dana pre duela sa Partizanom NIS, ekipa Banvita savladala je Eskišehir rezultatom 91:75 (20:15, 23:24, 18:22, 30:14).

Ekipa Zorana Lukića imala je prednost tokom većeg dela utakmice ali su gosti uhvatili priključak pred početak poslednje četvrtine.

Poslednjih deset minuta poslužili su košarkašima Banvita da dodaju gas i da na kraju slave ubedljivim rezultatom pred susret sa Partizanom koji bi mogao da im posluži za overu plasmana u narednu rundu Evrokupa.

Kit Simons postigao je 25 poena u pobedi Banvita a pratio ga je Vladimir Veremenko sa 24 poena.

Utakmica 7. kola grupe "E" između Banvita i Partizana na programu je u sredu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Sunday, 23.11.2014
20:46

Jedno je Nasa domaca liga drugo je Evropa.Da je Banvit i izgubio to nista ne znaci.Kao npr sto ne znaci kad Krka pobedi Partizan ne znaci da bi krka dobila I Ritas i sve.Banvit je sad za nas jak jel mi nemamo igrack kadar koji garantuje pobede protiv Evropskih ekipa.Ali opet ne sumnjam da ce igraci Partizana dati sve od sebe da pobede