Bamberg poražen na startu nemačkog plej-ofa

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.05.2017.
17:03
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Brose Bamberga poraženi su od Telekom Bona u prvom meču ove dve ekipe u doigravanju.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Loše je ekipa Andree Trinkijerija krenula u odbranu titule.

Poraženi su na svom terenu na samom startu plej-ofa od ekipe Bona, rezultatom 92-93.


Utakmica je čitavom tokom bila veoma neizvesna, prvi kvartal dobili su gosti sa tri poena razlike.

Do poluvremena je Bamberg uspeo da spusti deficit na pola koša, u trećem kvartalu se nastavila velika borba, ali su gosti uspeli da zadrže pola koša viška pred odlučujući period.

I u poslednjih 10 minuta je bilo veoma napeto i neizvesno, Bamberg je došao do preokreta i vođstva na startu četvrte deonice, ali su gosti ubrzo vratili prednost.

Igralo se koš za koš, Bamberg je došao do prednosti u poslednjih par minuta, bilo je 88-87, ali je to bio i poslednji put na ovom susretu da su domaći imali višak poena..

Bon je serijom 5-0 došao do četiri poena prednosti, domaćin je uzvratio sa četiri vezana poena, ali je pobedu gostima sa linije penala 18 sekundi pre kraja doneo DiLeo, iako je imao polovičan učinak.

Goste je predvodio Mejo sa 25 poena i devet asistencija, blistao je i Horton sa 17 poena i 12 skokova, a dvocifreni su bili i Gembl sa 16, bivši igrač Crvene zvezde mts i Bamberga Rajan Tompson sa 12, kao i Silins sa 10 postignutih poena.

U redovima aktuelnog nemačkog šampiona najbolji Meli sa 21 poenom i 10 skokova, pratili su ga Strelnijeks sa 17, Tajs sa 14 poena i devet skokova, kao i Janis Strenlijeks sa 11 postignutih poena. Dvocifren sa 10 je bio i Meknil.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke