Bamberg konačno slavio, u gostima savladan Makabi!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.12.2016.
20:33
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Tel Aviva je ugostila Brose Basket u prvom meču 11. kola Evrolige.

Beta/AP Photo/Ariel Schalit
Beta/AP Photo/Ariel Schalit

Povezane vesti

Gosti iz Nemačke su slavili na gostovanju "ponosu Izraela", na kraju je bilo 70-85 (16-20, 14-26, 22-16, 18-23) u korist ekipe Andree Trinkijerija.

Od prvog minuta se videlo da su košarkaši Bamerga inspirisani, dobili su prvi kvartal sa četiri razlike, do poluvremena su otišli na čak 16 poena razlike.

Čekao se odgovor domaće ekipe u trećem kvartalau, vratili su se izabranici Remija Hadara koliko toliku u meč nakon treće deonice, koju su dobili sa šest razlike.

Ipak, gosti su zbili redove, dobrom odbranom i pametnim rešenjima u napadu su sačuvali prednost i na kraju zasluženo trijumfovali.

U poslednjim minutima se odbrana Makabija potpuno raspala, gosti su to znali da kazne, sve je bilo jasno već 3-4 minuta pre kraja.

Jedini rapsoložen za igru u domaćem sastavu bio je Endru Gaudlok koji je upisao 20 poena, pratili su ga Soni Vims sa 13 poena, kao i Kolton Ajverson sa 10.

Neverovatnu partiju je pružio Italijan Nikolo Meli, centar gostujuće ekipe je istakao kandidaturu za najkorisnijeg igrača kola, upisao je 27 poena i 14 skokova za indeks 40!

Pratio ga je Darijus Miler sa 12 poena, 11 je dodao Leon Radošević. Nikos Zizis nije imao poenterski učinak, ali je zato upisao devet asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke