Balkanska atrakcija u Holivudu, Jokić i Nurkić dominirali na Pacifiku!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.10.2016.
09:43
Izvor: Sportske.net

Denver stigao do druge pobede u sezoni, balkanski "Tornjevi blizanci" opet zavodili red u reketu!

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV

Povezane vesti

Druga pobeda za Nagetse u predsezoni, slavili su protiv Lejkersa.

Nikola Jokić nije bio posebno šuterski raspoložen, 8 poena, imao je 10 skokova, ali i 4 ukradene lopte, Nurkić sjajan, 18 poena, 14 skokova.

Kod domaćina je talentovani D'Anđelo Rasel sa 21 poenom najavio da bi ovo mogla da bude sezona njegove potpune afirmacije.

Lejkersi su u nastavku imali dvocifrenu prednost, ali je serijom poena Denver okrenuo i stigao do pobede u Holivudu.

Na kraju je Robinson pogodio trojku koju sudije nisu priznale, takođe čini se i da je fauliran, ali je pobeda pripala ekipi iz Kolorada.



U drugom meču večeri, Portland je savladao Sanse, Šabaz Napije je ubacio 20 poena, Lilard 18, pet igrača Blejzersa je bilo dvocifreno.

Na drugoj strani rafal Devina Bukera koji je prošle sezone eksplodirao u lošoj godini za Feniks, brojao je do 34, ali ostao bez pobede.Buker je imaqo sjajan procenat šuta, ubacio je 15 od 23 lopte.

Portland - Feniks 115:110
Lejkersi . Nagetsi 97:101

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 08.10.2016
09:52

Kad NBA timovi u pred sezoni igraju sa evropskim to i bude gledljivo jer nekako Evropejci se trude da se pokazu, dok NBA koliko god bili rezervisani ne zele da dozvole da ih neki evropski tim pobedi, pa i dobijemo neku zanimaciju, dok dva NBA kluba u pred sezoni zaista nema smisla gledati. Nikakvo uzbudjenje pa za vecinu ozbiljnih timova sve do plej offa im dojde ko predsezona. A ne ovo.