Ažinsa poručio Jokiću: "Izvini, mogao sam da te povredim"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
09:42
Izvor: Sportske.net

Francuski reprezentativac Aleksis Ažinsa javno se izvinio Nikoli Jokiću zbog nesportskog gesta koji je napravio na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici sa Srbijom.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Kontrolnu utakmicu koju su košarkaške reprezentacije Francuske i Srbije odigrale u utorak u sklopu priprema za predstojeće olimpijske kvalifikacione turnire obeležio je incident u trećoj četvrtini.

Centar reprezentacije Srbije Nikola Jokić i Francuz Nando De Kolo našli su se u klinču pa je došlo do odgurivanja, a u sukob se uključio i Aleksis Ažinsa koji je sa leđa odgurnuo igrača Denvera.

Nakon završetka utakmice Francuz se izvinio Nikoli Jokiću, a potom isto uradio na društvenim mrežama, a izvinjenje zbog nesportskog gesta Ažinsa je uputio i KS Srbije i navijačima naše reprezentacije.

"Nakon odgledanog snimka želim da se izvinim Nikoli Jokiću. Mogao sam da te povredim, žao mi je, ovo nisam ja. Pokušao sam da zaštitim saigrača ali sam to uradio na pogrešan način. Izvinjavam se KS Francuske i KS Srbije" poručio je Ažinsa putem "Tvitera".




Nikola Jokić je nešto kasnije pokazao da nije zamerljive prirode i da u potpunosti prihvata izvinjenje čime je stavljena tačka na nesportski potez Ažinse.

"Poštovanje, čoveče" napisao je Jokić kao odgovor na Ažinsino izvinjenje.


Reprezentacije Srbije i Francuske ponovo će odmeriti snage u sklopu priprema za olimpijske kvalifikacione turnire, a novi meč zakazan je za 25. jun u "KombankAreni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke