Atlanta u polufinalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.05.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Iako je nakon četiri utakmice bilo nerešeno u seriji između Bruklina i Atlante, ekipa koju je večeras predvodio Pol Milsap našla se u polufinalu istočne konferencije.

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Iako je nakon prve četiri utakmice bilo nerešeno, ekipa Atlante je uspela da se plasira u polufinale istoćne konferencije nakon druge uzastopne pobede nad Bruklinom, ovoga puta na gostujućem terenu.

Na kraju je rezultat bio 111:87 uz fenomenalnu igru u prvoj i trećoj četvrtini.

Ključni period igre svakako je početak drugog poluvremena kada je Atlanta napravila neverovatnu seriju od 23:3 za vođstvo od 74:48, vođstvo koje domaći u ovom meču nisu uspeli da sustignu do samog kraja.

Pol Milsap je bio odličan danas, postigao je 25 poena uz 9 skokova i 6 asistencija za Houkse, dok je sjajni Kajl Korver bio jedan od odlučujućih igrača večeras pošto je inicirao pomenutu seriju sa svoje tri trojke. Postigao je čak 6 trojki, na kraju je završio sa 20 poena.

Na drugoj strani Bruk Lopez je postigao 19 poena. Od igrača sa ovih prostora Bojan Bogdanović postigao je 8 poena, Teletović se nije upisao u strelce, baš kao i igrač Atlante, Pero Antić.

U polufinalu istočne konferencije ekipa Atlante će igrati protiv Vašingtona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke