Atlanta se vratila, brejk na Pacifiku!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.05.2015.
08:33
Izvor: Sportske.net

Houksi se mučili protiv Vizardsa kojima je nedostajao "profesor" Vol. Iznenađenje u "Orakl Areni", kandže Grizlija baš oštre. Maskirani Majk Konli vodio goste do trijumfa!

Beta/AP Photo/Ben Margot
Beta/AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Najbolja vest za Atlantu je stigla pred početak meča. Vašington je bio bez Džona Vola, ali su se gosti dobro držali tokom čitave utakmice.

Ipak, na kraju je nekako domaćin uspeo da stigne do trijumfa i izjednači na 1:1.

Vola je zamenio Ramon Sešns, bio je najefikasniji među Vizardsima, ubacio 21 poen. Nije bilo dovoljno, u nastavku se razigrao Korver, Kerol je ubacio 22 poena, Horford prelomio u ključnim trenucima kada su se Vizardsi spustili na jedan posed.

Atlant je meč završila sa 11:2 serijom, ovo je inače prvi poraz Vašingtona u plej ofu, podsetimo, pre brejka u prvom meču počistili su Toronto na startu doigravanja.

Wizards Hawks Basketball

Bredli Bil je iako rovit ubacio 20 poena i imao 7 asistencija za goste, koji nose 1:1 u prestonicu, gde će se igrati naredna dva meča.

Da ne zaboravimo, Pero Antić 8 poena za dvadesetak minuta na parketu.

Iznenađenje na Pacifiku, "Grizliji" su slavili protiv Golden Stejta i poravnali na 1:1.

Podsetićemo vas da je najbolji tim regularnog dela  izgubio sam dva puta u "Orakl Areni" tokom čitave sezone.

Ipak, meč je obeležio povratnik Majk Konli koji je zbog povrede lica i operacije propustio tri prethodna meča.

Grizzlies Warriors Basketball

Ubacio je 22 poena, pomogao da se zaustave Kari i Tompson koji je imao očajno veče, Toni Alen ga je potpuno isključio iz igre.

Voriorsi su imali 20 grešaka, šut oko 42%, trojke dvadesetak%.

Kari je ubacio 19 poena, imao 6 skokova i 5 asistencija, ali njegovom timu je bilo potrebno nešto posebno protiv gvozdenog Memfisa. Rendolf je ubacio 20 poena, imao 7 skokova, Gasol i Li su ubacili po 15, pa gosti nose brejk. Serija se seli u Memfis, treći meč je u subotu, sigurno je da nas čeka uzbudljivo polufinale.

Rezultati:

Atlanta - Vašington 106:90 (1:1)
Golden Stejt - Memfis 90:97 (1:1)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dakijev psihijatar
Wednesday, 06.05.2015
10:13

Nene iLario totalno beskoristan igrac u osvoj seriji kada se vrati Dzon Vol Vasington ima da izbaci i Atlantu i drago mi je zbog Memfisa cisto da se zacini ta serija jer su svi vec videli GS u finalu Zapada.Nego ljudi u dilemi sam igrao bih i veceras na Cikago kvota 3,35 pa da pitam da li mislite da postoji sansa za jos jedan brejk ? :)

avatar
pepyslav
Wednesday, 06.05.2015
11:56

Mislim da nije bas realno ocekivati jos jedan kiks Clevelanda, narocito u nizu...bice tvrdá serija, problem Cavsa su slabe centarske pozicije...mislim da ce bití málo pléna veceras, mada sa Rouzom, Chicago nije primarno defanzivna ekipa...ali na tebi je da probas... :-)

avatar
Dakijev psihijatar
Wednesday, 06.05.2015
12:06

Hvala na savetu verovatno cu odigrati h2 ne znam Cikago je sigurno nalozen protiv Klivlenda vise nego protiv ostalih ekipa,a i nema Lava i Smita sto znaci bar 20tak poena :)