Ataman: ''Nisam video papke u Areni!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.01.2015.
17:39
Izvor: Sportske.net

Par dana posle trijumfa njegovog Galatasaraja u Kombank Areni protiv Crvene zvezde, trener turskog evroligaša otkrio svoje utiske tamošnjim medijima.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Očekivano, ili ne, tek Ergin Ataman hvali organizaciju minulog meča u Beogradu, između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja.

On je u izjavi turskim medijima naglasio da su u glavnom gradu Srbije bile primenjene velike mere bezbednosti, bukvalno od trenutka kada je ekspedicija Galatasaraja kročila na našu teritoriju.

''Niko nije smeo da nam priđe na manje od 100 metara. Čuvali su me kao da sam Barak Obama'', uverava Ataman.

I dok se u pojedinim domaćim medijima spekuliše da bi Zvezda mogla da bude kažnjena zbog bacanja sitnih predmeta na parket, a pogotovo zbog ubacivanja svinjskih papaka pre početka utakmice, Ataman uverava da je organizacija bila  fantastična, uz želju da i Zvezda bude dočekana na isti način kada bude došlo vreme za njeno naredno gostovanje u Istanbulu.

''Atmosfera je bila fantastična i nije bilo uvreda na ličnoj osnovi, a ni psovki. Nije bilo nijednog incidenta, a mi ćemo u revanšu morati da reagujemo i očekujem da će Turska da položi test. Što se tiče svinjskih papaka, iskreno, nisam ih video'', istakao je Ataman, a prenosi turski portal sporx.com.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN7
Monday, 19.01.2015
21:34

Da li si bar video Libijce :)

avatar
Zoran Stevic
Tuesday, 20.01.2015
00:34

axaxaxxaxax...e ovaj ti je dobar....aaxaxxxaxax...svaka cast, nisam verovao da cu ti ikada lajkovati komentar, ali eto!!