"Armija" se opustila, Teo sjajan u porazu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.04.2015.
17:32
Izvor: Sportske.net

Šampion VTB lige doživeo je u nedelju tek četvrti poraz u regionalnom šampionatu a srpski internacionalac Miloš Teodosić upisao je još jedan u nizu odličnih nastupa.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Košarkaši moskovskog CSKA obezbedili su tokom sedmice na izmaku plasman na fajnal-for Evrolige a fizička i mentalna iscrpljenost zbog duela sa Panatinaikosom uzela je danak u regionalnom šampionatu.

Branilac titule u VTB ligi doživeo je u nedelju tek četvrti poraz u regionalnom šampionatu, a posebno iznenađujuće deluje to što je "Armija" zakazala na domaćem terenu.

CSKA je danas u Moskvi poražen od Autodora iz Saratova rezultatom 104:107 (32:24, 25:22, 24:23, 23:38), a meč je obeležila još jedna sjajna partija plejmejkera domaćeg tima.

Srpski internacionalac Miloš Teodosić postigao je 17 poena (3/5 sa penala, 1/2 za dva, 4/6 za tri) i upisao 8 asistencija, a pratio ga je Andrej Kirilenko sa 18 poena i 11 skokova.

Moskovljani su i pored poraza od Autodora ligaški deo sezone završili na prvoj poziciji na tabeli sa skorom 26-4, što znači da će u plej-ofu imati prednost domaćeg terena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke