"Armija" poražena u Krasnodaru uprkos brilijantnom Teodosiću

Autor: Boban Filipović
nedelja 12.10.2014.
18:17
Izvor: Sportske.net

Lokomotiva Kuban uspela je da savlada moskovski CSKA VTB lige, iako je plejmejker srpske reprezentacije ponovo odigrao fantastičnu utakicu.

cskabasket.com
cskabasket.com

Povezane vesti

Miloš Teodosić je danas imao učinak od 22 poena (4/5 trojke, 2/3 za dva, 6/7 penali), 6 skokova i 5 asistencija, za ukupan indeks 26, bio daleko najbolji pojedinac na meču, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu nad Lokomotivom u gostima.

Tim iz Krasnodara slavio je proitv aktuelnog šampiona  rezultatom 81:73.

Najefikasniji u pobedi domaćina bio je Grigorijev sa 18 ubačenih poena, Ričard Hendriks je imao dabl-dabl (12p i 11s), dok je pojačanje iz minhenskog Bajerna, plejmejker Malkolm Dijelni meč završio sa 12 poena, 7 skokova i 8 asistencija.

U poraženom sastavu pored odličnog Teodosića dvocifreni su bili Saša Kaun (14p) i Andrej Voroncevič (10p).

Lokomotiva je na čelu tabele sa tri pobede iz isto toliko utakmica, "Armejcima" je ovo bio drugi meč u sezoni i imaju polovičan učinak.

Kad smo kod VTB lige dodajmo da je protivnik Partizana u EVrokupu, ekipa Volgograda slavila sa pola koša na gostovanju u Rigi - 16:75, a najbolji pojedninac u pobedničkom sastavu bio je Dejvid Kenedi sa 19 poena. Ekipi iz Volgograda je ovo prvi trijumf u sezoni.

Dejan Borovnjak je u pobedi Zenita nad Kranojarskom (89:73) učestovao sa 12 poena i 6 skokova, dok su kod gostiju solidan učinak imali Sava Lešić (11p i 4 sk) i Kosta Perović (7p, 8 sk). Zanimljivo, najzapaženbiji pojedinac u poraženom sastavu koji s klupe vodi Stevan Karadžić bio je bivši centar Crvene Zvezde Elmedin Kikanović sa 16 poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke