''Armejcima'' stiže pojačanje iz NBA lige?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.07.2014.
12:32
Izvor: Sportske.net

Prema najnovijim informacijama, moskovski CSKA okrenuo se angažovanju pojačanja iz najjače lige sveta. Na meti ''Armejaca'' je francuski reprezentativac Nando de Kolo!

Beta/AP Photo/The Canadian Press, Chris Young
Beta/AP Photo/The Canadian Press, Chris Young

Povezane vesti

Prema saznanjima koje prenosi francuski ''L'Ekip'', 27-košarkaš Toronto Reptorsa dobio je primamljivu ponudu iz Moskve, od čelnika CSKA.

Naime, Moskovljani nude De Kolou ugovor na dve godine, vredan tri miliona evra, a prema dostupnim informacijama, vrlo je moguće da francuski reprezentativac ovu ponudu i prihvati i vrati se u Evropu posle dve godine u NBA ligi.

Prošle sezone je u Torontu imao skroman učinak, od 3.1 poena i 1.3 skoka po utakmici, a u Moskvi bi sigurno mogao da računa i na znatno veću minutažu.

''L'Ekip'' takođe ističe da bi bilo dobro da sve bude poznato narednih dana, do početka priprema reprezentacije Francuske za Svetsko prvenstvo u Španiji.

Inače, pre odlaska u NBA ligu, De Kolo je nastupao za francuski Šole i špansku VAlensiju, odakle je 2012. godine otišao u San Antonio, gde se nije najbolje snašao, pa je minulu sezonu završio u Torontu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke