''Armejci'' rekli svoje, Teo ima zanimljiv odgovor!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.06.2017.
09:54
Izvor: Sportske.net

Gde će Miloš Teodosić nastaviti karijeru, njegova odluka željno se iščekuje i u Moskvi, ali i širom Evrope i Amerike.

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Preneli smo sinoć, odmah posle osvojene titule u VTB ligi, čelnici CSKA su ponudili Milošu Tedosiću novi ugovor sa ''Armejcima'' i sada čekaju na njegov odgovor.

Podsetimo, proteklih meseci se u medijima dugo spekulisalo o njegovom odlasku u NBA ligu, s obzirom da se u Evropi pokazao i dokazao kao najbolji plejmejker na tim prostorima.

Mnogi zato očekuju da će ovog leta biti spreman za novi izazov u karijeri.

Naravno, konačnu odluku još nije doneo, ali je posle trijumfa nad Himkijem u finalu VTB lige imao zanimljiv odgovo na tu temu.

''Imali smo sjajnu sezonu, koja je bila i veoma teška zbog novog formata Evrolige. Nažalost, nismo je osvojili, ali za nas je važan i uspeh u VTB ligi. Sada želim da se odmorim i odlučim gde ću nastaviti svoju karijeru. U oom trenutku, ja meditiram'', poručio je Teodosić u izjavi za Tass.

Naravno, ''Armejci'' će imati ozbiljnu konkurenciju u pokušaju da zadrže Teodosića, a NBA ligaši Majami, Sakramento i Bruklin du samo neki od klubova koji su pokazali interesovanje za srpskog košarkaškog čarobnjaka.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 14.06.2017
10:44

Ne bi me cudilo da je dobio ponudu da postane ubedljivo najplaceniji igrac u Evropi...za sada je to Aleksej Sved sa 3.6m po sezoni. Teo bi mogao da razmisli o ponudi od 4.5m po godini, ako istu dobije, jer ovde je najbolji igrac na kontinentu, definitivno najkorisniji za tim, magican igrac, veoma postovan sa minutazom i ugledom, i ne smatram da mora po svaku cenu da juri NBA, Bodiroga je najbolji primer....

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 14.06.2017
10:07

Nemoj i ti da meditiras zivota ti...