'Armejci' ovako nešto nisu doživeli godinu i po dana!

Autor: Boban Filipović
petak 30.12.2016.
11:51
Izvor: Sportske.net

Pobeda Zvezde nad CSKA još više dobija na značaju zbog jednog neverovatnog podatka koji je prošao ispod radara.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Granitnom odbranom i frenetičnom prodrškom sa tribina 'KomBank Arene', crveno-beli su uzeli skalp aktulenom šampiona Evrope, spustivši ga na manje od 70 postignutih poena.

"Delije" po društvenim mrežama likuju da se Moskovljanima to nije dogodilo još od njihovog namračnijeg perioda u novijoj istoriji, kada ih je sa klupe predvodio Duško Vujošević, ali prava istina je zapravo da ovako nešto niko nije uspeo da im priredi ni u tekućoj, ni u prošloj sezoni.

Poslednji tim koji je sveo 'Armiju na manje od 70 postignutih poena u jednoj takmičarskoj utakmici je Olimpijakos i to na fajnal-foru u Madridu 2015. godine. Tada su crveno-beli iz Pireja trijumfovali u polufinalu sa 70:68.

Moskovljani su sinoć postigli 67 poena, mada su poseldnja četiri plod frustracije izvikanog Nanda De Koloa, koji nije mogao da se sastavi.

Inače, pred 15. kolo Evrolige, branilac titule prvaka Evrope je prosečno ubacivao preko 92 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 30.12.2016
19:01

Kako sam se nasmejao dobro, "najmracniji period"...Bukvalno je bilo tako, Cska je tim koji 15 godina stalno se vrti oko finala EL, i samo jedne sezone kad ih je vodio veliki mag vratili se mracni u srednji vek, prvu grupnu fazu EL nisu mogli da prodju....

avatar
Markо Đorđević
Friday, 30.12.2016
14:34

Od ekipe koja 10 godina zaredom ide na F4, sa visemilionskim budzetom, velikim zvezdama, alhemicar iz Crne Gore je uspeo da ne prodje grupu u kojoj je za rivale imao velikane kao sto su Olimpija. Tamo nema kradja, nema niceg na silu. Kakav je trener pokazuje i dan danas. Jedini klub na svetu koji on moze da vodi je partizan, uz ogromnu pomoc mocnika.