Armani zove Đorđevića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.06.2015.
16:01
Izvor: Sportske.net

Ugledni italijanski sportski list "Gazeta delo Sport" preneo je ekskluzivnu informaciju da je glavni kandidat za novog trenera Armanija selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević prvi je pik čelnika Armanija za novog trenera tog italijanskog kluba.

Ekskluzivnu informaciju u četvrtak je preneo ugledni list "Gazeta delo Sport", dan nakon što je Armani eliminisan u polufinalu plej-ofa italijanskog košarkaškog šampionata.

Uprava Armanija uskoro bi trebalo da uruči otkaz Luki Bankiju a selektor "Orlova" Saša Đorđević biće prvi pik Italijana za novog šefa struke.

Podsećamo da je Saša Đorđević svoju igračku karijeru završio upravo u Armaniju a u tom klubu je napravio i prve trenerske korake u sezoni 2006/2007.

Prethodne godine selektor "Orlova" odbio je ponude Real Madrida i Olimpijakosa pa nema potrebe da sumnjamo da će i Armani morati da sačeka neku drugu priliku jer je Đorđević najavio da svoju budućnost vidi na klupi reprezentacije barem do završetka Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moemilo
Thursday, 11.06.2015
16:58

Ma na ovo ne treba obracati paznju... Sale ima obraz koji ne bi prod`o nizasta na svetu i tvrdim, ne postoji ponuda koja bi ga u ovom trenutku odvojila od reprezentacije....

avatar
Marko Djordjevic 035
Thursday, 11.06.2015
16:23

Ovo ne bi valjalo uopste. Sale je idol vecini momaka u repki, covek koji je skroz vratio veru u nasu kosarku. Izjavio je da ne zeli da vodi i repku i klub u isto vreme, tako da mora ili jedno ili drugo. Mada, ja ne sumnjam u Saleta uopste. Uz Bodirogu, Divca, Dalipagica, Kicanovica, Sale nacionale je najveca legende srpske kosarke, nece nas ostaviti na cedilu.

avatar
Thursday, 11.06.2015
16:09

nasa legenda je odbijala Real Madrid zarad srpske kosarke , tako da ne sumnjam da ce i Armani ... Partizanove legende su poznate po casti i da su ljudi od reci , da rade u interesu srpske kosarke ... zato ne sumnjajte , nije to neki privatnik iz Zeleznika koji bi sve prodao ...

avatar
Marko Djordjevic 035
Thursday, 11.06.2015
19:24

Dokaz kakav si covek. Ova vest ima veze sa reprezentacijom, a ti pokusavas da dignes u nebo partizan a da spustis Covica i Zvezdu. Jedva cekam da se zavrsi finalna serija, da vas vidim sledece sezone sa raznim Daloima i Bezbradicama. Sanduk je spreman.nPs: Da nece mozda partizan i sad da dobije 3:1 kao u ABA ligi ? :)

avatar
Thursday, 11.06.2015
20:26

Covica i Zvezdu nema sta da spustam jer je ovaj prvi spusio samog sebe svojim kontraverzama , a Zvezdu ne spustam nego zalim kao pravi navijac Partizana sto je takav velikan ugasen a neki KKFMPCZV019 koji predstavlja malu grupu usijanih glava unistava nas sport ... vi posto nemate legende , ljubomora vas izjeda ... JEDAN JE SALE DJORDJEVIC , LEGENDA JUGOSLAVIJE , SRBIJE i PARTIZANA !!!