Armani 'otima' Zvezdi pojačanje?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.07.2016.
11:14
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom mogao bi da ostane bez željenog pojačanja na poziciji centra ukoliko se ispostavi tačnim tvrdnja da se u trku uključio i Armani Milano.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Šampion Srbije krenuo je u formiranje ekipe za narednu sezonu produžavanjem ugovora igračima koji su bili deo tima u prethodnom periodu, ali su u planu i pojačanja.

Među imenima koja su u prethodnom periodu najčešće dovođena u vezu sa Crvenom zvezdom Telekom bilo je i ime centra Olimpijakosa Nikole Milutinova koji se u prethodnoj sezoni nije naigrao u crveno-belom dresu kluba iz Pireja.

Predsednik i trener šampiona Srbije lani su priznali da je Milutinov interesantan Crvenoj zvezdi Telekom, ali se čini da nisu samo crveno-beli zainteresovani za bivšeg košarkaša Partizana.

Specijalizovani portal "Sportando" prenosi saznanja jednog od italijanskih saradnika vezana za interesovanje Armani Milana za usluge Nikole Milutinova.

Pomenuti izvor podseća da je Olimpijakos spreman da prosledi Nikolu Milutinova na jednogodišnju pozajmicu pa sada ostaje da se vidi da li je srpski internacionalac više naklonjen šampionu Italije ili Srbije a svakako će igrati u Evroligi za koji god klub da se odluči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Surovi
Thursday, 14.07.2016
17:15

Armani juri Bilana, Milutinov je rezervna opcija. Cisto sumnjam da ce pristati da ga samo pozajme.

avatar
Wednesday, 13.07.2016
11:22

Ne trebas ti Milanu, samo sto dalje...