Armani ostaje bez još jednog "manekena"

Autor: Boban Filipović
subota 17.12.2016.
16:26
Izvor: Sportske.net

Posle Alesandra Đenitilea, koji je otišao u PAO, još jedan igrač Olimpije iz Milana je na izlaznim vratima.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Prema saznanjima novinara Đorđa Matića, litvanski plejmejker Mantas Kalniteis će napustiti Milano i ekipa Jasmina Repeše ostaće u nastavku sezone bez još jednog bitnog člana.

Njegova naredna destinacija bi mogla da bude Turska, tačnije Galatasaraj.

Zanimljivo, Galatasaraj i Olimpija su sinoć delili megdan u Istanbulu u okviru 12. kola Evrolige, Micov i drugovi su slavili.

Inače, transferi između evroligaša su dozovoljeni između 15. i 16. kola najjačeg košarkaškog takmičenja na 'Starom kontinentu'.

Kalnietis je u Armani došao početkom tekuće godine iz Žalgirisa, a tokom karijere nastupao je još za Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara.

Sa reprezentacijom Litvanije ima srebrne medalje sa poslednja dva Evrobasketa, kao i bronzu sa Mundobasketa iz 2010. godine.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Isnogood
Sunday, 18.12.2016
12:16

Meni samo nije jasno zasto imaju ovoliko poverenje u Repesu. Covek za nepune dve godine nista dobro nije uradio u timu, nikad gori rezultati i oni zbog njega oteraju najboljeg domaceg igraca.

avatar
Nikolas Batum
Saturday, 17.12.2016
18:03

Desava se da su dovodili igrace bez pravog plana, gomilali igrace i sad nemaju tim, vec samo skup dobrih pojedinaca. Repesa ni u Cedeviti nije mogao da kontrolise neke igrace, a kamoli sad Djentilea, Kalnietisa, McLeana, Sandersa.