'Armani' odabrao, Pjaniđani umesto Repeše

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.06.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net

Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša može da počne sa pakovanjem kofera. 'Armani' novog trenera našao u Izraelu.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Očajni rezultati u Evroligi i ispadanje u polufinalu plej-ofa italijanskog šampionata neminovno će dovesti do velikih promena u ekipi EA7 Olimpije iz Milana.

Planovi za rekonstrukciju igračkog kadra postoje, naš Miroslav Raduljica je već digao sidro, a očekuje se da njegovim putem krene i Milan Mačvan.

Pre dva dana smo pisali o statusu Jasmina Repeše, hrvatski stručnjak je "bivši" samo se čeka da se to ozvaniči nakon što 'Armani' dogovori saradnju sa njegovim naslednikom.

Nekoliko imena je bilo u priči, izgleda da su se čelnici "Armanija" odlučili za Italijana koji trenutno sedi na klupi Hapoel Jerusalima.

Reč je o Simoneu Pjaniđaniju, bivšem selektoru reprezentacije Italije koji je trenersku karijeru gradio u Montepaskiju iz Sijene, a kratko je vodio i Fenerbahče.

"La Gazzetta dello Sport" prenosi da je Pjaniđaniju ponuđen trogodišnji ugovor i da će saradnja biti ozvaničena čim Italijan dogovori raskid ugovora sa Hapoelom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul George
Tuesday, 06.06.2017
11:58

Milano napokon dobija pravog trenera, ne znam kako su mogli drzati ovoliko Repesu, velika trenerska prevara.Pjanidjani je odlican strucnjak, verujem i da ce Milano sada u Evropi igrati ozbiljniju ulogu.

avatar
Me1919
Tuesday, 06.06.2017
14:47

Jasmin Repesa,onaj jadnik iz Barce, Ataman,Stevan Karadzic, ja ne znam vece prevare od tih trenera :)

avatar
Paul George
Tuesday, 06.06.2017
15:44

Skroz se slazem sa tobom, vidi se da danas ti menadzeri mogu sve, pa i neozbiljni treneri vode ozbiljne klubove.Dodaj tu jos Mrsica.