Armani neće tražiti zamenu za Mačvana

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.11.2015.
18:02
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Milan Mačvan doživeo je težu povredu šake zbog koje će propustiti dobar deo mečeva do Nove godine, ali trener Armanija Jasmin Repeša tvrdi da klub neće angažovati zamenu krilnog centra.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Krilni centar Armanija Milan Mačvan doživeo je za vikend tešku povredu šake zbog koje je u utorak morao da bude podvrgnut hiruškoj intervenciji koja je obavljena u Monci.

Šef medicinskog sektora Armanija dr Marko Bigoni preneo je da je operacija uspešno završena i da srpskog internacionalca očekuje najmanje pet nedelja pauze.

Odmah nakon što je obelodanjeno da je Mačvan doživeo težu povredu mediji su počeli da spekulišu o tome kako će Armani morati da angažuje igrača koji bi "pokrio" poziciju krilnog centra u periodu Mačvanovog odsustva.

"Nadamo se da će Mačvan uspeti da se oporavi za mesec dana" poručio je Jasmin Repeša i dodao da Armani neće tražiti zamenu za srpskog internacionalca.

Od dolaska u Armani Milan Mačvan je prosečno beležio 8.8 poena i 4.3 skoka u Evroligi, odnosno 8 poena i 3.3 skoka po meču u italijanskom šampionatu.

Ukoliko oporavak bude tekao po planu, Milana Mačvana ponovo bismo mogli da vidimo na parketu već krajem decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke