Apel Zvezde: ''Navijajte sportski, ne vređajte protivnika''

Autor: Beta Beta
petak 03.06.2016.
14:58
Izvor: Beta

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je na svoje navijače da u večerašnjoj utakmici protiv Partizana bodre tim bez ikakvih uvreda na račun rivala.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde i Partizana večeras od 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić" igraju prvu utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije.

Crveno-beli podsećaju da je policija večerašnji meč okarakterisana kao "utakmicu visokog rizika".

"Odlukom MUP-a dozvoljena je razmena ulaznica i zato Zvezda apeluje na svoje navijače da večeras, kao i u mečevima koji su nosili mnogo veću rezultatsku težinu tokom sezone, sportski bodre svoj tim, ne ubacuju nikakve predmete u teren, ne vredjaju igrače i stručni štab rivala i ne nasedaju na bilo kakve provokacije koje bi mogle da podignu tenziju u dvorani i koje bi mogle da naštete klubu i timu Dejana Radonjića koji se bori za još jedan trofej", navodi se u saopštenju.

Mere bezbednosti su, kako se dodaje, izuzetno velike i zbog toga Zvezda apeluje na sve koji dolaze u dvoranu "Aleksandar Nikolić" da dodju znatno ranije jer će kontrole biti rigorozne.

Zbog prisustva 400 gostujućih navijača, koji će biti smešteni na tribini D, Zvezda je podsetila da će vlasnici sezonskih ulaznica za taj deo hale, biti premešteni na tribinu C.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Friday, 03.06.2016
19:01

Miler koji igra za novac od dece iz kvadrature kruga protiv Dzonsa koji igra iz ljubavi, reprezentativci Srbije protiv reprezentativaca Finske, Slovenije, I feel devotion protiv skitnice cekajte me, ja nemam gde !

avatar
Sin Dragan
Friday, 03.06.2016
15:37

Gospodski smo klub. Imali su i celnici partizana priliku da izdaju jedno ovakvo saopstenje i pozovu svoje navijace da ne vredjaju, ali nisu. Umesto toga oni su se raspravljali sa FMP-om i podizali dodatno tenziju pominjuci neke teorije zavere. Vezali su nekoliko pobeda u KLS i poceli da se busaju u grudi. Evo im prilike veceras pa da vidimo ko je ko? Da vidimo koliko vam vrede ti stranci koje drzava placa. Koliko stranaca u ekipi imate, Dzikic tajm aut samo na engleskom drzi.

avatar
hcXpfc
Friday, 03.06.2016
17:39

Gospodski ste klub svih ovih 4-5 god koliko postojite!

avatar
Friday, 03.06.2016
19:02
avatar
Friday, 03.06.2016
15:28

Nasao se ko da prica o provokacijama, jujuju...