Apel - "Grobari" da vrate Meginu unikatnu opremu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.12.2015.
19:29
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnji apel pojavio se u nedelju na sajtu KK Partizan NIS u kojem se navijači pozivaju da vrate unikatnu opremu košarkaša Mega Leksa koja je "nestala" sa klupe gostujućeg tima po završteku subotnje utakmice.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Derbi susret 15. kola regionalne košarkaške lige između Partizana i Mega Leksa završen je pobedom gostujućeg tima koji je iz "Pionira" odneo važan trijumf ali je u isto vreme ostao bez unikatne opreme.

Još u subotu uveče u medijima se pojavila informacija da su dečica koja su se našla na parketu uzela sa klupe nadmajice košarkaša Mega Leksa, a KK Partizan NIS je danas uputio zvaničan apel da se ti komadi sportske opreme vrate.

"U pitanju su posebno kreirani delovi opreme čije duplikate usled kratkog roka, naši sportski rivali nisu u prilici da pripreme na vreme za naredno kolo ABA lige" navodi se na sajtu Partizana.

Ukupno devet unikatnih nadmajica odneto je sa klupe Mega Leksa, a crno-beli ne veruju da se radi o krađi već o "detinjariji" zbog čega pozivaju da sportska oprema bude vraćena u prostorije kluba na stadionu u Humskoj.

"KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana u prostorije kluba na stadionu u Humskoj" dodaje se u apelu vicešampiona Srbije.

Radi se o nadmajiama koje košarkaši Mega Leksa nose na zagrevanju i prilikom sedenja na klupi, a unikatne su jer su izrađene u drečavo zelenoj i rozoj boji uz simpatične nadimke koji stoje na poleđini.

Tako na nadmajici Franuza Timotija Luvavua-Kabaroa stoji 'Timotić', dok na nadmajici njegovog zemljaka Alfe Kabe jednostavno stoji prvog slovo grčkog alfabeta 'α'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Monday, 21.12.2015
19:33

Kad su mogli da pokradu tolike titule i igrače šta je za njih par trenerki.

avatar
Darko Slavik
Monday, 21.12.2015
08:01

A ovo niko ne komentarišite? Ovakva sramota se do sada nije desila! Šta znaju klinci šta su tudje trenerke?