Antićeva zahvalnica Zvezdi i "Delijama"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.11.2015.
17:33
Izvor: Sportske.net

Makedonski internacionalac Pero Antić iskoristio je priliku da se putem "Tvitera" još jednom zahvali Crvenoj zvezdi Telekom i "Delijama" na dočeku koji su mu priredili u petak uveče.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea u petak su gostovali Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 4. kola grupne faze Evrolige. Turski predstavnik slavio je rezultatom 74:60 a najbolji pojedinac u redovima Fenera bio je bivši centar Crvene zvezde Pero Antić.

Makedonski internacionalac postigao je 14 poena (2/5 za dva, 3/5 za tri) i ostvario 7 skokova, a pre početka utakmice bivši klub ga je darivao dresom a publika aplauzima.

Pero Antić je odmah nakon utakmice zahvalio na dočeku koji mu je priređen, ali je po dolasku u Istanbul još jednom iskoristio priliku da se putem "Tvitera" zahvali Crvenoj zvezdi Telekom i "Delijama".

"Delije i Zvezda!!! Hvala vam od srca!!!!" napisao je Pero Antić na svom "Tviter" nalogu.

Treba istaći da nisu svi navijači Crvene zvezde Telekom pokazali poštovanje za Pera Antića, ali očito da Makedonac nije uzeo za zlo onima koji su ga vređali i zviždali mu zbog toga što je na profesionalan način obavljao svoj posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke