Antić: "Na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.04.2015.
19:44
Izvor: Sportske.net

Makedonski internacionalac Pero Antić obratio se medijima prvi put nakon incidenta u jednom njujorškom klubu posle kojeg je uhapšen zbog ometanja policije u obavljanju službene dužnosti.

Beta/AP Photo/R Brent Smith
Beta/AP Photo/R Brent Smith

Povezane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde Pero Antić našao se sredinom nedelje iza rešetaka nakon incidenta koji se dogodio u jednom od noćnih klubova u Njujorku.

Makedonski reprezentativac i njegov klupski saigrač Tabo Sefološa privedeni su zbog ometanja policije u obavljanju službene dužnosti a hapšenje se dogodilo nakon što je izboden košarkaš Indijana Pejsersa Kris Kopland i njegova supruga.

Prvotimaci Atlante pušteni su da se brane sa slobode a Pero Antić se u petak prvi put obratio medijima posle incidenta u Njujorku.

"Jedino što mogu da kažem jeste da se osećamo loše zbog toga što smo narušili ugled kluba a da pritom nismo krivi za incident. U potpunosti podržavam Taboa i svoje saigrače i okrećem se obavezama koje se tiču terena" rekao je Antić.

Makedonac je imao sreće jer je prilikom privođenja ostao nepovređen, dok je njegov saigrač Tabo Sefološa zadobio prelom skočnog zgloba i za njega je sezona završena.

"Video govori za sebe. Policija je radila svoj posao i za sada se to vodi kao legalna metoda privođenja. Želim da dodam da se radi o tipičnom primeru izreke 'biti na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme'" dodao je Antić.

Pero Antić i Tabo Sefološa odgovaraće pred sudom za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti a kako su najavili nakon izlaska iz pritvora dokazaće da nisu krivi i da se sve dogodilo kao posledica nesrećnih okolnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke