Antić: "Na parketu se ne računa ljubav prema Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.01.2016.
10:23
Izvor: Sportske.net

Centar Fenerbahčea Pero Antić tvrdi da ga ljubav i poštovanje koje gaji prema Crvenoj zvezdi i "Delijama" neće sputati da u predstojećem duelu sa crveno-belim pruži dobru partiju.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u petak dočekuje Fenerbahče u okviru drugog kola TOP 16 faze Evrolige, što će biti četvrti međusobni susret dva tima u poslednja četiri meseca.

Turski sastav slavio je na sve tri utakmice, a interesantno je da je jedan od najboljih pojedinaca na tim mečevima bio baš Pero Antić, bivši košarkaš Crvene zvezde.

"Nikada u životu nisam igrao protiv Crvene zvezde a onda sam čak tri puta u četiri meseca morao protiv crveno-belih. Sjajno je vratiti se u Beograd ali nas čeka teško gostovanje jer Zvezda ima dobar tim" napisao je Antić u svom blogu na sajtu Evrolige.

Deluje kontradiktorno ali Crvena zvezda izgleda inspiriše Pera Antića pošto je dve najbolje partije u prvom delu sezone pružio protiv svog bivšeg kluba.

"Volim Zvezdu i njene navijače. Poštujem ih mnogo ali kada ste na terenu onda se to ne računa. Borim se za Fenerbahče i želim pobedu isti koliko i svaki igrač Crvene zvezde" dodaje Antić.

Duel dva kluba sa sobom nosi posebnu draž jer Fener sa klupe predvodi Željko Obradović, a u ekipi se nalaze dvojica bivših igrača Crvene zvezde i dvojica nekadašnjih članova Partizana.

"Nikola Kalinić mi je cimer, on je takođe igrao za Zvezdu u prošlosti. Željko, njegov asistent, Jan Veseli i Bogdan Bogdanović su bili članovi Partizana. Mnogo je šala na taj račun jer svi znamo kako je igrati pred 'Delijama'" istakao je Antić.

Makedonski internacionalac poručio je da se nada pobedi i istakao da jedva čeka da ponovo izađe na parket dvorane "Pionir".

Utakmica 2. kola grupe "E" između Crvene zvezde Telekom i Fenerbahčea zakazana je za petak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro_(Chelsea)
Wednesday, 06.01.2016
12:25

Nema tu nikakve ljubavi kad se boris kao da ti je poslednje jos kad ti vidim tetovazu...

avatar
Johan Krojf
Wednesday, 06.01.2016
15:27

Shvatas li ti sta znaci rijec profesionalac? Druze, na terenu emocije ne postoje, vrhunski sportisti uvijek daju svoj maksimum i uvijek zele da pobjede, to je takmicarski duh i pobjednicki mentalitet koji je u njih usadjen od malih nogu. Evo ti klasican primjer, Venus i Serena su rodjene sestre pa su redovno igrale na noz i ginule na terenu jedna protiv druge, je li to po tebi znaci da izmedju njih nema ljubavi?

avatar
Maestro_(Chelsea)
Thursday, 07.01.2016
10:53

Ne,ne ne kazem ja da Pero sad ne treba da igra uposte protiv Zvezde ali brate prvi su bili na tabelu niko ih nije mogao stici Zvezdi treba pobjeda a on igra najbolje sto moze tu je mogao da malo smanji gas da promasi koji sut pa valjda bi i ti pomagao klubu za koji navijas od malih nogu kad je vec klub u koji igras prvi na tabelu . A sto se tice Serene i Venus to je borba za titulu to ne mozes da poredis sa ovim

avatar
Kalinari
Wednesday, 06.01.2016
12:09

Smanji malo gas Pero ;) ne moraš uvek protiv Zvezde najbolje da igraš...