Andrić: "Očekujemo još motivisaniju Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
11:46
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić ističe da "brejk" koji su crno-beli napravili u duelu sa Zvezdim ima ogromnu vrednost ali u isto vreme ništa ne znači jer će protivnik biti još motivisaniji u nastavku serije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Najtrofejniji klub regionalnog košarkaškog šampionata ostvario je u sredu izuzetno važnu pobedu u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige. Crno-beli su uzeli "brejk" gradskom rivalu čime su uvećali svoje šanse za plasman u finale a samim tim i u Evroligu.

"Sve je još otvoreno. Napravili smo 'brejk' i sada ćemo imati dve utakmice kod kuće i moraćemo još bolje" rekao je Andrić agenciji Beta.

Posle dve utakmice borbe za finale ABA lige i plasman u Evroligu, u kojima su crveno-beli bili domaćini, rezultat je 1:1.

Naredna utakmica igraće se pred Partizanovim navijačima, a Andrić je kazao da će njegovoj ekipi značiti podrška sa tribina.

"Zvezda će sigurno biti motivisanija u nastavku borbe, moraće da napravi 'brejk'. Značiće nam podrška navijača u nastavku i moraćemo isto da pristupamo utakmicama i igramo bolje" kazao je Andrić.

Treći meč polufinala plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde Telekom zakazan je za subotu, 18. april, od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke