Andrić: "Navijači su uz nas i kada nisu u hali"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
15:53
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić poručio je da ekipa uvek oseća energiju "Grobara", bez obzira na to koliko se navijača nalazi u samoj hali.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u nedelju igra odlučujuću utakmicu u borbi za plasman u finale ABA lige, a otežavajuća okolnost biće ta što crno-beli gostuju u Zagrebu.

Cedevita je u prvom meču polufinalne serije slavila u "Domu Sportova", da bi Partizan uzvratio u Beogradu poenima Vila Hečera na dve sekunde pre kraja i izborio se za majstoricu.

"Da nije bilo svega onoga pre toga, ni taj jedan šut ne bi odredio pobednika. A jeste! Dakle, Hečer je završio ono na čemu smo svi radili... Što se tiče doživljaja samih poslednjih sekundi - pa nekako smo ove sezone bili već u tim situacijama. Nije nam prvi put" objašnjava Mihajlo Andrić.

Košarkaš crno-belih ističe da se ekipa priprema za majstoricu u Zagrebu na uobičajen način, a tvrdi da će igrači osetiti podršku navijača iako ih u "Domu Sportova" neće biti tako mnogo.

"Mi ćemo imati bezrezervnu podršku naših navijača, ne broje se samo oni koji su direktno u hali. Uostalom, ta ogromna količina energije je nosila nas. I pored toga, Cedevita je odigrala vrlo dobro... Ali smo ipak mi pobedili" dodao je Andrić.

Treća utakmica polufinala plej-ofa između Cedevite i Partizana na programu je u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 29.03.2017
15:58

Andricu aj pokazi se sad... budi ono sto bi trebao da budes nas T Ros,nas K Korver nas Mihajlo...