Andrić: "Da u Laktašima budemo još bolji"

Autor: Beta Beta
petak 31.10.2014.
18:25
Izvor: Beta

Govoreći o predstojećem gostovanju Igokei u okviru 6. kola ABA lige Mihajlo Andrić istakao je neophodnost izdizanja iz trenutne situacije i potrebu za pobedom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da očekuje da će crno-beli u predstojećem gostovanju Igokei igrati bolje nego u prethodnim mečevima i da će zabeležiti pobedu.

"Očekuje nas težak protivnik koji igra sve bolje. Prikazao je kvalitetne partije u prethodnim utakmicama. Mi želimo da budemo još bolji nego što smo bili u Jerusalimu i mečevima pre toga i da pobedimo", rekao je Andrić.

Partizan u šestom kolu Jadranske lige gostuje Igokei u nedelju, 2. novembra. Meč je na programu od 19.00.

"Naši sportski prijatelji iz Banjaluke napravili su dobar tim koji je doživeo značajne promene. Igokea je dovela igrače koji su i ranijih sezona bili u ABA ligi, veoma su iskusni i kvalitetni. Podigli su individualni i timski nivo u odnosu na početak sezone", kazao je pomoćni trener Partizana Velimir Gašić.

Igrač Partizana Milan Mačvan će zbog povrede propustiti i meč u Laktašima.

"Od ponedeljka počinje da trenira. Ostali su u redu. Priključuje se treninzima, a sigurno će najmanje još sedam dana biti van. I posle toga neće biti odmah u punom trenažnom procesu", rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke