Anđušić vidi napredak, Partizan ulazi u seriju pobeda?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.11.2015.
21:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da je pogodio onaj šut u finišu meča sa Cedevitom, ili bar slobodno bacanje na šest sekundi pre kraja, Partizan možda ne bi bio poražen u nedelju u Zagrebu. Ipak, i pored svega, Danilo Anđušić očekuje mnogo bolje rezultate crno-belih.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

A posle čak osam poraza u prvih 12 odigranih kola, ekipa Partizana praktično više nema prava na kiks, pogotovo pred svojim navijačima, ukoliko želi da napravi neki iole zapaženiji rezultat u ABA ligi ove sezone.

Posle minimalnog poraza u Zagrebu (75-72), ekipu Petra Božića očekuje serija mečeva pred svojim navijačima u ''Pioniru'', i to protiv Olimpije, Metalca i Mega Leksa, a jedan od tragičara u sinoćnjoj utakmici Danilo Anđušić veruje da će njegov tim konačno ući i u prvu seriju pobeda ove sezone.

On je bez obzira na poraz video i napredak u igri Partizana i tome vidi dovoljan razlog da crno-beli započnu uspon na tabeli ABA lige.

''Imali smo šansu da preokrenemo, promašio sam slobodno bacanje za izjednačenje... Poraz nam je teško pao, ali primetan je napredak u igri. Ima pozitivnih stvari i prostora za još bolja izdanja, pa očekujem da ćemo u narednom periodu, pogotovu u predstojeće tri utakmice na domaćem terenu, ući u seriju pobeda'', optimista je Anđušić.

Kad je u pitanju njegova forma, ona još uvek nije na željenom nivou, iako je, na primer, protiv Tajfuna bio jedan od najzaslužnijih za pobedu u tom meču.

''Trebalo mi je neko vreme da se uklopim u ekipu, jer sam došao posle starta sezone. Verujem da će iz meča u meč sve to izgledati bolje'', poručio je Anđušić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Tuesday, 01.12.2015
00:52

Aha,kako u fudbalu,tako u basketu...uci cete u seriju pobeda- od decembra 2022 godine

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 30.11.2015
22:39

Vilson, Perović, Anđušić i Vrabac bi u narednom periodu trebali da napuste klub.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 30.11.2015
23:26

Nemoj vrapca :'(

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 01.12.2015
09:30

I Koprivica. Ostavio bih Vrapca jos neko vreme, ionako nece doci zamena, a trebaju nam i igraci za trening.