Alimpijević otkrio - "Delije" pomogle prilikom dovođenja pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.09.2017.
19:17
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaškog klub Crvena zvezda mt:s Dušan Alimpijević otkrio je kojim metodom je strancima objašnjavao šta ih čeka u novom klubu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Uoči skorog početka nove sezone trener Crvene zvezde mt:s govorio je o do sada urađenom i istakao da je najbitnije od svega to da je roster formiran i da se zna sa kojim snagama ekipa raspolaže.

"Za sada sve, Bogu hvala, ide kako smo planirali. Završili smo sa kompletiranjem tima i sa ovih 15 igrača imamo potpuno završen posao tako da je ovo roster koji će ući u sva takmičenja koja su pred nama", rekao je Alimpijević.

Crvena zvezda mt:s već je odigrala šest kontrolnih utakmica u sklopu priprema za novu sezonu i ostvarila šest pobeda. Sledi turnir na Kritu.

"Nemam šta da zamerim, baš suprotno, za sada sve ide kako treba. Očekuje nas završni turnir na Kritu koji će biti najjača provera. Ostaje samo žal što na tom turniru nećemo biti kompletni, nedostajaće nam Branko Lazić i Pero Antić koji je još uvek u procesu ubacivanja u sistem", dodao je trener crveno-belih.

Šampion Srbije i regionalne ABA lige promenio je stručni štab i veći deo ekipe tokom leta zbog čega je novi trener kazao da na igračima ne sme da postoji pritisak.

"Ne postoji nikakav pritisak, osim što su igrači svesni šta znači Crvena zvezda. Kada sam razgovarao sa igračima pre njihovog priključivanja timu želeo sam da im stavim do znanja šta znače Crvena zvezda, Beograd i Srbija, da budu upoznati sa potrebama kluba i navijača", istakao je Alimpijević.

Zvezdu su tokom minulog leta pojačala trojica stranaca, a Dušan Alimpijević je otkrio kako je novajlijama objasnio šta ih čeka u novoj sredini.

"Govorio sam im da potraže snimke na kojima se himna Evrolige ne čuje od buke navijača da bi od prvog dana znali da se priključuju velikom klubu i sistemu", otkrio je trener Crvene zvezde mt:s.

Zvezda na startu nove sezone igra protiv Mornara na domaćem terenu, a prvu utakmicu u Evroligi odigraće 13. oktobra protiv Žalgirisa ali u gostima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 22.09.2017
19:32

U jednom trenutku je sa Gagatarom sve bilo blizu, ali em sto je los igrac, navijaci i nisu bili spremni da mu oproste ruznu proslost, tako da je sve stopirano da ne dodje do teze pobune i nezadovoljstva, sto bi se odrazilo na citav tim i atmosferu....Tim se formirao po viziji Radonjica, takvi igraci su dovodjeni, jer je to ispravan put. Alimpijevic nema autonomiju u izboru i ne pita se mnogo za sada, ali je ispostovan da se Pulen ne dovede recimo, dok i Ostin Dej je zbog mnogih losih karakteristika odbijen na prvu...

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 24.09.2017
10:23

Sa Gagatarom....daj malo o franšizingu ,nisi odavno :-)

avatar
Vanja Grubač
Friday, 22.09.2017
19:27

Smanjiš razglas na dvojku i onda se nadjača himna Evro Lige.

avatar
Kilavi Milojko
Friday, 22.09.2017
20:27
avatar
babaroga
Friday, 22.09.2017
20:34

Pa sto to i vi ne uradite?