Aleksandrov presudio 'Albatrosima' u sred Berlina

Autor: Boban Filipović
subota 19.03.2016.
21:00
Izvor: Sportske.net

Ekipa Saše Obradovića pretrpela drugi poraz u poslednje tri prvenstvene utakmice na svom parketu, Oldenburg slavio u prestonici Nemačke nakon produžetka. U ulozi 'meč vinera' - Nemanja Aleksandrov.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Odlične role bivšeg kapitena Partizana Dragana Milosavjevića i bišveg košarkaša Crvene zvezde Elmedina Kikanovića nisu bile dovoljne Albi za trijumf nad Oldenburgom za koji nastupa nekada velika nada srpske košarke i Zvezde Nemanja Aleksandrov.

Gosti su slavili posle 45 minuta igre rezultatom 95:93 i na neko vreme zaseli na drugu poziciju na tabeli Beko Bundeslige.

Najefikasniji pojedinac na utakmici bio je plejmejker 'Albatrosa' Tejlor sa 26 poena, uz to je imao i 8 skokova, ali je imao adekvatnu podršku samo u Kikanoviću i Milosavljeviću. Bosanski centar je postigao 20 poena i uhvatio 4 lopte pod obručima, dok je reprezentativac Srbije brojao do 15 i sakupio 7 skokova.

Oldenburg je imao čak šestoricu igrača sa dovifrenim košgeterskim učinkom, najefikasniji i najnadahnutiji je bio Kvale sa 18 poena i 8 skokova, a u toj grupi je bio i Aleksandrov sa učinkom od 11 poena i 2 skoka.  Srpski košarkaš je imao ulogu 'meč vinera', na šest sekundi pre kraja produžetka je overio trijumf svog tima sa linije slobodnih bacanja.

Nemanja Aleksandrov
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke