Aleksandrov briljira u Bundesligi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.10.2014.
11:39
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac u dreswu nemačkog Oldenburga prikazao je sjajnu partiju u meču šestog kola Bundeslige, a njegov tim je trijumfovao sa čak 39 poena razlike!

ewe-baskets.de
ewe-baskets.de

Povezane vesti

Srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov prikazao je briljantnu partiju u meču šestog kola Bundeslige u kojem je njegov Oldenburg više nego ubedljivo savladao ekipu Finiks Hagena u gostima sa 122-83 (24-13, 35-27, 34-23, 29-20).

Aleksandrov, koji je zbog povrede zgloba propustio utakmicu Evrokupa sa Nimburkom, meč sa Hagenom je završio sa 23 poena i četiri skoka. Srpski košarkaš je bio nepogrešiv u šutu iz igre – 7-7 za dva poena i 2-2 za tri. 27-godišnji krilni igrač Oldenburga na parketu je proveo samo 16 minuta, što njegov učinak čini još impresivnijim.

Pored Aleksandrova, u pobedničkoj ekipi istakao se i Tivejn Meki sa 20 poena, devet skokova i osam asistencija, dok je u poraženom timu najbolji bio Kit Ramzi sa 24 poena.

Oldenburg posle šest odigranih utakmica u Bundesligi ima pet pobeda i jedan poraz. Naredni meč ekipa Oldenburga igra u sredu, 29. oktobra protiv Nansija u okviru Evrokupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke